VELIKA PROMENA NA KLUPI ASTON VILE SE SPREMA: Kao glavni trener dtiže legenda Liverpula!
Foto: Profimedia

bilo bi sjajno

VELIKA PROMENA NA KLUPI ASTON VILE SE SPREMA: Kao glavni trener dtiže legenda Liverpula!

Aston Vila je u subotu izgubila od Sautemptona sa 0:1 i posle sedmog poraza u prvenstvu u prvih 11 kola zauzima 15. mesto na tabeli sa 10 bodova, dva više od zone ispadanja

Objavljeno:

Trener fudbalera Rendžersa Stiven Džerard i selektor Belgije Roberto Martines glavni su kandidati za novog menadžera Aston Vile.

Aston Vila je u nedelju otpustila trenera Dina Smita, posle petog uzastopnog poraza u Premijer ligi.

Po navodima britanskih medija, očekuje se da će Vila razgovarati sa najmanje pet ili šest menadžera ili njihovih predstavnika, dok sužavaju svoju potragu.

Kako piše Skaj sport, uprava kluba želi novog trenera do utakmice protiv Brajtona, ali će odvojiti vreme da proceni sve opcije pošto je u toku reprezentativna pauza.

Pored Džerarda i Martinesa, pominje se i trener Danske Kasper Hjulmand, a pošto sva trojica imaju ugovore u Vili su svesni da će morati da plate obeštećenje, piše Skaj sport.

Aston Vila je u subotu izgubila od Sautemptona sa 0:1 i posle sedmog poraza u prvenstvu u prvih 11 kola zauzima 15. mesto na tabeli sa 10 bodova, dva više od zone ispadanja.

Din Smit (50) je preuzeo Aston Vilu u oktobru 2018. godine i u prvoj sezoni odveo je klub iz Čempionšipa u Premijer ligu. U sezoni 2019/2020 Aston Vila stigla je do finala Liga kupa.

Prošlu sezonu klub iz Birmingema završio je na 11. mestu u Premijer ligi, ali su posle odlaska glavnog igrača Džeka Griliša u Mančester siti, rezultati slabiji. Poslednji put Aston Vila je pobedila 25. septembra protiv Mančester junajteda.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.