I U KRALJEVSKOJ PORODICI ZNAJU ZA ZVEZDU: A među njima prednjači princ Hari!
Foto: Profimedia

iz priče

I U KRALJEVSKOJ PORODICI ZNAJU ZA ZVEZDU: A među njima prednjači princ Hari!

Ove informacije otkrio je Goran Dželatović Ajkula, čovek koji je radio obezbeđenje nekim od najvećih zvezda sporta i džetseta

Objavljeno:

Goran Dželetović Ajluka otkrio je interesantne detalje iz razgovora sa princom Harijem kojem je bio lično obezbeđenje na jednom koncertu.

Ime Crvene zvezde dobro je poznato širom sveta, a jedan od glavnih razloga je svakako titula iz 1991. godine, kada je Zvezda osvojila titulu prvaka Evrope sa zlatnom generacijom iz Barija, a nekoliko meseci kasnije i titulu prvaka sveta u Tokiju.

Takođe, Zvezda je naširoko poznata i po svojim najvatrenijim navijačima, Delijama, koji važe za jedne od najvatrenijih u svetu i atmosfera sa Marakane poznata je širom sveta.

Zbog toga nije iznenađenje što i princ Hari zna za crveno-bele.

Ove informacije otkrio je Goran Dželatović Ajkula, čovek koji je radio obezbeđenje nekim od najvećih zvezda sporta i džetseta, pa je tako jednom prilikom bio i lično obezbeđenje princu Hariju za jedan koncert, na kojem se prerušio u gorilu, kako ga niko ne bi prepoznao.

On je gostujući u jutarnjem programu televizije Pink otkrio i kako je izgledao njegov razgovor sa princom Harijem, koji je na njegovoj majici prepoznao grb Crvene zvezde.

- Princ Hari je mnogo obrazovan, mnogo zna, uvek je bio drugačiji od ostalih iz kraljevske porodice, izlazio je, dolazio je kod nas u klub, ali me je iznenadilo da zna mnogo o nama Srbima. Ja imam, recimo Zvezdin grb ovde, on je rekao "Oh, Red Star Belgrade", vi ste pobedili 1991. bili ste prvaci. I sad, pošto ja imam tetoviranog Svetog Nikolu, on kaže "stavio si tetovažu jer se stadion u Bariju zove Sveti Nikola". Kad sam mu rekao ne, on se setio "da, vi imate onu porodičnu stvar, koju zovete slava, sa različitim svecima - otkrio je Goran Dželetović Ajkula.

Koliko je princ Hari drugačiji od ostalih iz kraljevske porodice najbolje pokazuje i činjenica da se zajedno sa svojom suprugom Megan Markl odrekao kraljevskih počasti i titule, pa je čak i napustio Englesku i preselio se u Kanadu da živi kao sav običan svet.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.