ĆAVI VEĆ IMA SPREMLJEN PLAN: Trener Barse kao svoje prvo pojačanje hoče da dovede bivšeg igrača DINAMA iz Zagreba!
Foto: EPA/Noushad Thekkayil

da vidimo

ĆAVI VEĆ IMA SPREMLJEN PLAN: Trener Barse kao svoje prvo pojačanje hoče da dovede bivšeg igrača DINAMA iz Zagreba!

Španski mediji već nekoliko dana špekulišu o tome koga će Barselona pokušati da dovede, ali jasno je da im to neće biti jednostavno zbog finansijske krize

Objavljeno:

Ćavi Ernandez danas će zvanično biti predstavljen kao novi trener Barselone.

Barselona je pre skoro dve sedmice odlučila ada uručiti otkaz Ronaldu Kumanu nakon serije loših rezultata, te je za novog trenera izabran Ćavi.

Ćavi se nakon šest godina vraća u klub u kojem je proveo celu igračku karijeru, ali jasno je da je pred njim veliki izazov.

Barselona se nalazi u velikoj krizi ove sezone, a to najbolje pokazuje činjenica da se u La Ligi nalaze na tek devetoj poziciji. Ćavi je priznao da nije zadovoljan ni igračkim kadrom i želi u januaru da dovede nekoliko pojačanja.

Španski mediji već nekoliko dana špekulišu o tome koga će Barselona pokušati da dovede, ali jasno je da im to neće biti jednostavno zbog finansijske krize.

Kako piše katalonski Sport prva meta će biti Dani Olmo koji trenutno igra u Lajpcigu. Ćavi veruje da bi on bio odlično pojačanje i poručio je čelnicima kluba da je Olmo prioritet.

Dani Olmo
foto: AP

Pored toga očekuje se da će Barselona dovesti i napadača nakon što je Serhio Aguero ponovo van terena. Ćavi ima na raspolaganju Luka de Jonga, ali kako stvari stoje on će se nakon samo pola godine vratiti u Sevilju s pozajmice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.