PARTIZANOV PROMAŠAJ DOBIO OTKAZ U JOŠ JEDNOM KLUBU: A o njemu je govorila i poznata STARLETA!
Foto: Starsport©

NEVEROVATNO

PARTIZANOV PROMAŠAJ DOBIO OTKAZ U JOŠ JEDNOM KLUBU: A o njemu je govorila i poznata STARLETA!

Defanzivac je iz Partizana otišao u Rigu, potom je završio u kairatu, da bi preko SKA, Daugavpilsa i Tambova stigao u redove Armejaca s kojima je potpisao ugovor na četiri godine

Objavljeno:

Da li se sećate Sedrika Gogue?

Nekadašnji defanzivac Partizana Sedrik Gogua, kog su mnogi Grobari verovatno i zaboravili, sporazumno je raskinuo ugovor sa CSKA iz Moskve!

Gogua je za Partizan igrao 2016. godine i na debiju za crno-bele postigao je gol u večitom derbiju u kom je Crvena zvezda slavila u Humskoj rezultatom 2:1.

Gogua je potom napustio Humsku u ne tako lepom raspoloženju, jer je svojevremeno i hapšen zbog vožnje u pijanom stanju, dok su mediji pisali da je danima dolazio pijan na treninge. Takođe, poznata starleta Maca Diskrecija je prošlog leta priznala da je imala polne odnose s njim i da je Gogua bio loš u krevetu.

Sedrik Gogua
foto: Starsport©

Defanzivac je iz Partizana otišao u Rigu, potom je završio u kairatu, da bi preko SKA, Daugavpilsa i Tambova stigao u redove Armejaca s kojima je potpisao ugovor na četiri godine. I to samo posle pet odigranih utakmica za Tambov.

Prošle sezone Gogua je igrao za Rotor na pozajmici, dok je za CSKA odigrao pet mečeva i dao je jedan gol. I to na debiju za klub protiv Arsenala iz Tule. Inače, njegov agent je za ruske medije poručio da je Gogua na sve načine tražio raskid ugovora.

- Želimo sedriku sve najbolje u karijeri - poručili su iz kluba.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.