BOŽINOV ZA ITALIJANSKE MEDIJE GOVORIO O VLAHOVIĆU: Voleo bih da ga vidim u timu sa njegovim idolom Zlatanom!
Foto: Starsport©

LEPO

BOŽINOV ZA ITALIJANSKE MEDIJE GOVORIO O VLAHOVIĆU: Voleo bih da ga vidim u timu sa njegovim idolom Zlatanom!

Objavljeno:

Kada je Valerij Božinov igrao u Partizanu, Dušan Vlahović je tek ulazio u prvi tim crno-belih. Zajedno su na terenu proveli tek oko 50 minuta pošto je Vlahović uglavnom dobijao šansu sa klupe. Šest meseci posle Božinova je Humsku 1 napustio i Vlahović i preselio se u Fjorentinu.

U Firenci je Srbin izrastao u jednog od najboljih napadača Serije A i gomila velikih klubova bi ga danas poželela u svom dresu. Pogotovo što ono najbolje od Vlahovića tek sledi jer mladi napadač ima tek 21 godinu.

- Dečku ide jako dobro i ponaša se kao pravi profesionalac. Brojke su na njegovoj strani. Bori se, igra, postiže golove, vuče tim... Naravno da bi navijači voleli da ostane, ali on je taj koji odlučuje o svojoj sudbini i gde će igrati dalje. U ovom momentu, možemo samo da mu odamo priznanje kakav je igrač i profesionalac. Na ljudskom nivou je izuzetan momak. Radi i trenira na maksimalnom nivou kao da je svaka sledeća utakmica finale. Gladan je, odlučan i ambiciozan. Priznao mi je ranije da jednog dana želi da postane naslednik Zlatana Ibrahimovića i naporno radi da ostvari taj cilj - rekao je Božinov za italijanske medije.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Vlahović je odbio novi ugovor u Fjorentini i jasno stavio do znanja klubu da želi transfer u neki već klub što se nije dopalo navijačima Ljubičastih koji su mu zviždali posle toga.

- Normalno je da dečko želi da napreduje, da igra u Ligi šampiona i osvoji nešto bitno. Ako već mora da napusti Firencu, neka to uradi uz aplauze i podignute glave. Zaslužuje takav tretman kod navijača -

Najviše se spekuliše o Vlahovićevom transferu u Juventus.

- Ne bi me iznenadilo. Možda se navijači neće složiti zbog rivalstva, ali u današnjim vremenima više nemate simbole klubova kao što su bili Maldini, Toti, Zaneti, Del Pjero... Voleo bih da ga vidim u timu sa njegovim idolom Zlatanom i mislim da bi i on bio srećan -

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.