SUDIJSKI EKSPERT DAO SVOJ KOMENTAR SPORNIH SITUACIJA: Zvezda OŠTEĆENA za penal, za Partizan se ne vidi dobro!
Foto: Starsport©

TAKO JE NJEGOVO MIŠLJENJE

SUDIJSKI EKSPERT DAO SVOJ KOMENTAR SPORNIH SITUACIJA: Zvezda OŠTEĆENA za penal, za Partizan se ne vidi dobro!

Sa druge strane, u Humskoj se nije videlo praktično ništa sa tribina u drugom poluvremenu, razlog je magla, a upravo kada je bila najjača dosuđen je penal za crno-bele zbog igranja rukom

Objavljeno:

Nekoliko spornih detalja u mečevima 16. kola Super lige Srbije.

Posebno su interesantni detalji bili oni sa utakmica Vojvodine i Crvene zvezde (1:2), odnosno Partizana i Proletera (0:0).

Na utakmici Vojvodine i Crvene zvezde bio je sporni detalj u kaznenom prostoru Vojvodine zbog kojeg je Mitar Mrkela odlučio da se oglasi saopštenjem u kome je naveo da se radi protiv Crvene zvezde.

Zdravko Jokić, sudijski analitičar, gostovao je na TV Arenasport i pokušao da objasni sudijske odluke.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

- Teška situacija, položaj sudije u odnosu na mesto dešavanja je bio dobar i odmahnuo je rukom. VAR sa sigurnošću nije mogao da utvrdi da li je kontakt postojao. Moj utisak je da je sudija trebalo da dosudi faul, jer đon ide na glavu. Da je dosudio prekršaj, VAR ne bi mogao da se meša u odluku. Uživo gledano, mogao je da bude penal - rekao je Zdravko Jokić, sudijski analitičar koji je bio gost na TV Arenasport.

Sa druge strane, u Humskoj se nije videlo praktično ništa sa tribina u drugom poluvremenu, razlog je magla, a upravo kada je bila najjača dosuđen je penal za crno-bele zbog igranja rukom.

- Ja ovde teško mogu da vidim, igrač nema raširene ruke i teško je ovde proceniti. Da imamo kameru iza gola, to bi onda bilo drugačije - rekao je Jokić.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.