STOJKOVIĆ U POSETI NOVOM SADU: Selektor dobio podršku od gradonačelnika Miloša Vučevića (FOTO)
Foto: Starsport

ISKRENO

STOJKOVIĆ U POSETI NOVOM SADU: Selektor dobio podršku od gradonačelnika Miloša Vučevića (FOTO)

Razgovor je protekao u srdačnom i prijatnom ambijentu

Objavljeno: 13:35h

Reprezentaciju Srbije uskoro protiv Portugala očekuje ključna utakmica u borbi za direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, a veliku i iskrenu podršku nacionalnom timu i stručnom štabu pred taj duel poželeo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

U petak su kod gospodina Vučevića na prijemu u Novom Sadu bili selektor Dragan Stojković i direktor A tima Stevan Stojanović.

- Fudbal je sport koji spaja, nadahnjuje i inspiriše ljude, a takođe i najčešća tema neobaveznih razgovora, barem u muškom društvu. Predah od današnjih obaveza sam našao u prijatnom razgovoru sa selektorom i direktorom naše fudbalske reprezentacije Draganom Stojkovićem i Stevanom Stojanovićem. Legendarni Piksi i Dika su mi "proširili" fudbalske vidike, a dotakli smo se i teme buduće izgradnje Nacionalnog stadiona, čemu se posebno radujemo. Pozitivne stvari se dešavaju u našem fudbalu, a ja, kao običan navijač iz fotelje, poželeo sam "orlovima" svu sreću u budućim mečevima, a posebno pobedu u Portugalu i direktan plasman na SP. Biće teško, ali ovi ljudi poseduju znanje i želju da usreće celu naciju! - napisao je Vučević na instagramu.

Razgovor je protekao u srdačnom i prijatnom ambijentu uz obostranu nadu da će Srbija slaviti novi odlazak na Mundijal.

Sastanku su takođe prisustvovali zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić i predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.