DA LI JE OVO POČETAK KRAJA PSŽ.A: Problematično u svlačionici!
Foto: EPA/Mohammed Badra

klanovi

DA LI JE OVO POČETAK KRAJA PSŽ.A: Problematično u svlačionici!

Problematično je u redovima PSŽ.a

Objavljeno: 12:59h

Atmosfera u ekipi Pari Sen Žermena nije dobra, a prema poslednjim informacijama koje je plasirao "Ekip", deluje problematično.

Skup najvećih zvezda svetskog fudbala mora da prouzrokuje probleme. Svako od njih navikao je da bude lider u prethodnom periodu, da se ističe i bude uvažavan od strane saigrača. Nije to lako u aktuelnom timu Pari Sen Žermena, gde bi svako da ima svoj deo "kolača".

Tako "Ekip" donosi novu, šokantnu informaciju. Naime, južnoamerički deo tima zajedno sa Nejmarom, Anhelom di Marijom i Lionelom Mesijem ignoriše učinak Žoržinja Vajnalduma na treninzima jer su u strahu od Holanđanina koji njihovog zemljaka i dobrog prijatelja Lenadra Paredesa stavlja u nezavidan položaj, tj. - klupu.

Potpuno suludo i nekolegijalno, ali južnoamerički klan se urotio protiv Vajnalduma, koji igra sasvim dobro, međutim, ni sam nije impresioniran dolaskom u Pariz. Očekivao je više, bolji tretman i minutažu, ali to je teško postići pokraj još većih superstarova.

Vajnaldumu se dopada život u Parizu, ali za sada, samo to. Sezona je duga, situacija lako može da se preokrene, no, trenutno je daleko od idealne priče na "Parku prinčeva".

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.