BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA HVALIO ZVEZDU: Igraju dosta dobro i u Evroligi i u regionalnoj ligi!
Foto: Profimedia

PRED UTAKMICU U NEDELJU

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA HVALIO ZVEZDU: Igraju dosta dobro i u Evroligi i u regionalnoj ligi!

Utakmica izmedju Mornara i Crvene zvezde na programu je u nedelju od 17.00

Objavljeno:

Pomoćni trener košarkaša Mornara Vaso Mićović rekao je protiv Crvene zvezde očekuje zahtevnu utakmica i da će morati da odgovore na "fizičku igru" crveno-belih.

Košarkaši Mornara dočekuju sutra ekipu Crvene zvezde, u utakmici petog kola ABA lige.

- Očekuje nas jako zahtevna utakmica. Zvezda je ekipa koja igra sjajno na oba fronta. Pre svega treba da odgovorimo na njihovu fizičku igru i na tom planu smo se posebno spremali - rekao je Mićović.

Ekipa iz Bara je loše počela novu sezonu pošto je upisala sva četiri poraza, dok crveno-beli imaju tri pobede i jedan poraz.

- Uprkos evidentnih kadrovskih problema koje imamo, pokušaćemo da se pripremimo na najbolji mogući način. Imamo dovoljno vremena za to, za razliku od Zvezde. Tokom utakmice tražićemo šansu da pobedimo - rekao je pomoćni trener Mornara.

Košarkaš Mornara Nemanja Gordić rekao je da je Zvezda u ovom trenutku "sigurno favorit broj jedan u ABA ligi".

- Igraju dosta dobro i u Evroligi i u regionalnoj ligi, izuzev u Laktašima gde su podbacili. Izgledaju jako dobro. Zna se da je njihov prepoznatljiv stil izuzetno jaka i čvrsta odbrana. Imaju jednu od najboljih odbrana u Evroligi što dovoljno govori o njihovom kvalitetu i koliko nas težak zadatak očekuje - rekao je Gordić.

- Na nama je da se spremimo što je bolje moguće i da možda probamo da iskoristimo to što su u petak igrali s Albom u Evroligi. Bitno je da pružimo maksimum, a videćemo za kakav će rezultat protiv favorita to biti dovoljno - dodao je on.

Utakmica izmedju Mornara i Crvene zvezde na programu je u nedelju od 17.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.