IMA I LEPIH VESTI ZA ZVEZDINE KOŠARKAŠE: Radonjić će večeras imati na raspolaganju još dva igrača!
Foto: KK Crvena zvezda

dobro je

IMA I LEPIH VESTI ZA ZVEZDINE KOŠARKAŠE: Radonjić će večeras imati na raspolaganju još dva igrača!

Oni su tokom prethodnih dana bili uključeni u individualni rad, Lazić je bio na klupi u pobedama nad Žalgirisom u elitnom takmičenju i Cedevitom Olimpijom u ABA ligi

Objavljeno:

Nikola Ivanović je (verovatno) izgubljen za berlinsku Albu, ali sastav Crvene zvezde za utakmicu petog kola Evrolige moglo bi da bude jače za dva imena – Branka Lazića i Majka Cirbesa.

To ne znači automatski da će igrati protiv nemačkog šampiona, ali dobiće mogućnost da se rastrče sa saigračima na zagrevanju i osete atmosferu pre nego što zaista dobiju minute na parketu.

Obojica se oporavljaju duže vreme, Lazić od povrede, a Cirbes od posledica virusa korona. Kapiten osvajača triple krune još nije odigrao takmičarski meč u novoj sezoni, dok je nemački centar svoj treći debi u crveno-belom dresu upisao protiv Splita na otvaranju ABA lige. Odigrao je tada gotovo 22 minuta i zabeležio 12 poena, uz šest skokova, tri asistencije i dve blokade.

Oni su tokom prethodnih dana bili uključeni u individualni rad, Lazić je bio na klupi u pobedama nad Žalgirisom u elitnom takmičenju i Cedevitom Olimpijom u ABA ligi. Sa Cirbesom je stvar drugačija. Pošto je dobio negativan test na virus korona morao je da prođe test opterećenja, a kako se ipak radi o pošasti koja najviše i pre svega može da ostavi posledice na rad pluća i srca, u klubu ga postepeno vraćaju u sistem rada, pa ne žele da rizikuju.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.