TADIĆ: Nema ništa lepše nego protiv Portugala za prolaz! VLAHOVIĆ: Što bi oni imali veće šanse od nas?
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

od početka kao tim

TADIĆ: Nema ništa lepše nego protiv Portugala za prolaz! VLAHOVIĆ: Što bi oni imali veće šanse od nas?

Dušan Vlahović je napomenuo da teži ka tome da uvek bude nezadovoljan i da iz svega izvuče maksimum

Objavljeno:

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović rekao je večeras da je njegova ekipa mogla i ubedljivije da slavi protiv Azerbejdžana i istakao da nikad nije zadovoljan i uvek teži da izvuče maksimum.

- Dominirali smo tokom cele utakmice. Stvorili smo jako veliki broj šansi, ali iskoristili smo na kraju samo tri. Mislim, moglo je da bude više, ali najbitnije je da smo pobedili i uzeli tri boda i da idemo na to finale u Portugal - rekao je Vlahović za Novu S posle utakmice.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Beogradu selekciju Azerbejdžana sa 3:1, u utakmici sedmog kola Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Srbija je ovom pobedom obezbedila mesto u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo, a u poslednjoj utakmici kvalifikacija će se sa Portugalom boriti za prvo mesto u grupi.

Dušan Vlahović
foto: Starsport©, Starsport / Peđa Milosavljević

Vlahović je sa dva gola predvodio Srbiju do pobede.

- Nikad nisam zadovoljan, kada se zadovoljiš, više nije to to. Težim ka tome da nikad ne budem zadovoljan i da iz svega izvučem maksimum. Mogao sam bolje danas naravno, ali tako se završilo. Najbitnije je da smo pobedili - rekao je Vlahović.

Izabranici Dragana Stojkovića su prvi na tabeli Grupe A sa 17 bodova, odnosno imaju bod više od Portugala koji je večeras pobedio Luksemburg sa 5:0. Portugalci imaju meč manje, pa će pred odlučujući meč sa Srbijom 14. novembra, igrati protiv Republike Irske.

Dušan Vlahović
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

- Uvek smo bili svesni svog kvaliteta, uvek je falilo nešto. Sada smo svi 'namestili' i imamo podjednake šanse kao oni. Što bi oni imali veće šanse od nas? Samo da odemo hrabro, da probamo da odigramo dobru utakmicu i odemo na Mundijal što bi bio veliki uspeh za sve nas - rekao je Vlahović.

Strelac trećeg gola bio je Dušan Tadić koji je ušao sa klupe.

- Morali smo da budemo oprezni zbog žutih kartona. Nije bitno ko igra, mislim da se pokazalo od početka da smo tim, da svako ko igra pokušava da ispuni zadatke. Najbitnije je da smo pobedili. Mislim da je bilo mnogo dobrih stvari u igri - rekao je Tadić.

Dušan Tadić
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

On je istakao da je sada, pred "finale" u Portugalu sve na njegovoj ekipi.

- Nema ništa lepše nego da igramo protiv Portugala za prolaz. Sve je na nama - rekao je Tadić.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.