KASNO KRISTIJANO NA TRAFORD STIŽE: Besni Ronaldo uz psovke napustio teren, zaigrao tek na 'intervenciju' publike!
Foto: Profimedia

DANAS IH NI ON NIJE MOGAO SPASTI

KASNO KRISTIJANO NA TRAFORD STIŽE: Besni Ronaldo uz psovke napustio teren, zaigrao tek na 'intervenciju' publike!

Jasno je da je Solšer želeo da odmori prvu zvezdu, ali ga ipak čeka dosta pitanja o spornoj odluci

Objavljeno:

Mančester junajted nije uspeo da savlada ekipu Evertona u 7. kolu Premijer lige, ali je možda i više od epiloga utakmice pažnju izazvalo nezadovoljstvo Kristijana Ronalda.

Iako je portugalski as dao pet golova na pet utakmica, koliko je odigrao od dolaska iz Juventusa, ovoga puta trener Ole Gunar Solšer ostavio ga je na klupi za rezervne igrače.

I, kada je dobio konačno šansu, a tek posle pesme navijača koji su njegov ulazak prizivali - i pored toga što je na teren u 57. minutu ušao uz rezultatsko vođstvo (zahvaljujući golu Marsijala iz 43. minuta), sve je krenulo nizbrdo.

Prvo je Andros Taunsend izjednačio u 65. minutu, i slavio to u Ronaldovom stilu, a onda je Kristijano do kraja meča stvorio samo jednu polušansu. Ipak, u samoj završnici lepim potezom je omogućio mladom kolegi Džejdonu Sanču da postigne pogodak, ali se on spetljao na levoj strani napada i šutirao pravo u golmana Džordana Pikforda.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Besni Ronaldo je, nedugo zatim, čim je označen kraj utakmice uz rezultat 1:1, ljutito otišao ka tunelu, ne želeći da progovori ni reč s bilo kojim saigračem. Reči je ipak bilo - kamere BT Sporta snimile su kako Portugalac psuje na maternjem jeziku.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.