ŠTOPER JUVENTUSA OTKRIO ZAŠTO JE RONALDO OTIŠAO: Bukvalno je rekao sve!
Foto: EPA/Alessandro DI Marco

OTVORIO DUŠU

ŠTOPER JUVENTUSA OTKRIO ZAŠTO JE RONALDO OTIŠAO: Bukvalno je rekao sve!

Na sve to, prošle sezone ostali su i bez titule u Seriji A prvi put posle devet godina i to je označilo kraj Ronaldovog boravka u taboru "stare dame"

Objavljeno:

Kada je Kristijano Ronaldo prešao iz Real Madrida u Juventus 2018. godine svi su bili uvereni da je to bio deo slagalice za osvajanje Lige šampiona.

Međutim, u Torinu je nisu dočekali, a u sve tri sezone eliminisani su u osmini finala elitnog takmičenja od Ajaksa, Liona i Porta.

Na sve to, prošle sezone ostali su i bez titule u Seriji A prvi put posle devet godina i to je označilo kraj Ronaldovog boravka u taboru "stare dame".

Preselio se u Mančester junajted, a Leonardo Bonuči je pokušao da objasni šta je pošlo naopako.

Leonardo Bonući
foto: EPA/Justin Tallis

- Radilo se o ideji da jedan igrač, čak i najbolji na svetu, može da garantuje pobede. Kristijanova prisutnost je na nas jako uticala. Samo treninzi s njim davali su nam nešto više, ali u podsvesti su igrači počeli da misle da je njegova prisutnost dovoljna za pobeđivanje u utakmicama. Počeli smo da podbacujemo u radu, požrtvovanju, želji da budemo tu jedni za druge svaki dan. Mislim da je to moglo da se vidi na terenu - objasnio je Bonuči. - Možda se podrazumevalo da je za našu pobedu dovoljno samo dodati loptu Kristijanu, ali on je nama bio potreban, koliko i mi njemu. Ekipa je ta iz koje iskače pojedinac, čak i onaj koji je najbolji na svetu - poručio je Bonući, šampion Evrope sa Italijom ove godine.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.