RONALDOV SKUPOCENI BENTLI OSTAO BEZ GORIVA: 7 sati čekali da ga natoče - i nisu uspeli! (FOTO)
Foto: AP/Ian Walton

i bogati plaču

RONALDOV SKUPOCENI BENTLI OSTAO BEZ GORIVA: 7 sati čekali da ga natoče - i nisu uspeli! (FOTO)

Zbog dugih redova, u Engleskoj se satima čeka na benzinskim pumpama, a to osete čak i oni koje mnoge gore krize ne okrznu

Objavljeno:

Iako Vlada Velike Britanije uverava građana da nema potrebe za paničnom kupovinom goriva, taj trend se nastavlja pa doprinosi krizi i ako je ima i ako je nema.

Zbog dugih redova, čeka se satima na benzinskim pumpama, a to osete čak i oni koje mnoge gore krize ne okrznu.

Kristijano Ronaldo je u sredu uveče ponovo bio junak Mančester junajteda, pošto je u 95. minutu utakmice doneo pobedu u Ligi šampiona protiv Viljareala.

Ipak, legendarni Portugalac je u britanskim medijima u centru pažnje i zbog toga što je njegov vozač morao da čak sedam sati čeka da dospe gorivo u Ronaldov skupoceni Bentli - i to uzalud.

Kristijano je nedavno kupio novi Bentli, modela "Flying Spur", vredan skoro 300.000 evra ili 220.000 funti. Sada je njegov vozač provozao Bentlija ne bi li natočio gorivo, a "Miror" navodi da je punih šest sati i 40 minuta uzalud čekao.

Vozač je na benzinsku pumpu u utorak stigao u 14.20 časova i zadržao se do čak 21.00, ne uspevši da natoči gorivo. Bio je praćen Rejndž Roverom koji vozi Ronaldovi telohranitelji, a scenu kad ga prate dok dolazi na trening već smo prenosili.

- Njegovo obezbeđenje je satima čekalo, nadajući se da će stići još goriva, ali su na kraju bili primorani da se odvezu. Dva čoveka su izgledala kao da im se smučilo da čekaju po kiši - navodi izvor tabloida Sana.

"Miror" dodaje da uprkos svom novcu koji poseduje, i Kristijano ima problem kao i ostatak Velike Britanije. Nestašica goriva sve pogađa...

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.