GEORGINA SE NEĆE UDATI ZA RONALDA? Navodno je za sve kriva DOLORES!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

au

GEORGINA SE NEĆE UDATI ZA RONALDA? Navodno je za sve kriva DOLORES!

Navodno, Dolores Aveiro nije oduševljena snajkom Georginom Rodrigez, pa se već godinama protivi braku njenog mezimca i španske manekenke

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je već godinama u vezi sa prelepom Georginom Rodrigez, dobili su i kćerku, međutim mnogi se pitaju zbog čega njih dvoje još nisu "sklopili" brak.

Georgina Rodrigez
foto: Printscreen/Instagram

Posebna diskusija na ovu temu pokrenula se posle dokumentarnog filma o Georgini, u čijem trejleru je otkriveno da se i ona nada da će taj dan uskoro doći, a španski i portugalski mediji navodno su rešili "misteriju" i otkrili da ih za sada koči majka Kristijana Ronalda.

Georgina Rodrigez
foto: Printscreen/Instagram

Navodno, Dolores Aveiro nije oduševljena snajkom Georginom Rodrigez, pa se već godinama protivi braku njenog mezimca i španske manekenke.

"Dolores ne želi da Kristijano Ronaldo oženi Georginu. Smatra da ga samo želi zbog novca. Isto veruju i njegove sestre i brat", piše španska "Marka" pozivajući se na dobro obaveštene izvore koji su izgleda odlično upućeni u vezu jednog od najpoznatijih parova.

Georgina Rodrigez
foto: Printscreen/Instagram

Ronaldo i Georgina se zabavljaju još od kada je portugalski napadač igrao za Real Madrid, a upoznali su se nakon što je raskinuo sa ruskom manekenkom Irinom Šajk.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.