PO PROFESIJI POLICAJAC, NIKADA NIJE SUDIO U GRUPNIM FAZAMA: Poznato ko će deliti pravdu na meču Partizan - Flora!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

anonimus

PO PROFESIJI POLICAJAC, NIKADA NIJE SUDIO U GRUPNIM FAZAMA: Poznato ko će deliti pravdu na meču Partizan - Flora!

Ime koje vam sigurno ne zvuči poznato

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana pokušaće ovog četvrtka na stadionu u Humskoj ulici da dođu i do druge pobede u Ligi konferencija, nakon što su u prvoj rundi pre nedelju i po dana savladali Anortozis na Kipru rezultatom 0:2.

Meč se igra sa početkom od 18.45 časova, a crno-beli su danas iz UEFA saznali ko će im deliti pravdu na ovom susretu. Biće to malo poznat arbitar, koji nije imao previše iskustva na internacionalnoj sceni.

FK Partizan
foto: Starsport

Reč je o Austrijancu, Julijanu Vajnbergeru koji je tek od 2018. godine na FIFA listi odabranih sudija, a svoj debi u Prvoj ligi Austrije imao je tri godine ranije. Ovo će mu biti prvi put da sudi neki meč u grupnoj fazi evropskih takmičenja. Po profesiji je policajac.

Njegovi pomoćnici biće Andreas Štaudinger i Mihael Obricberger, dok je za četvrtog arbitra postavljen Aleksander Harkam. Delegat meča je Artur Azarujan iz Jermenije.

Ova sudijska trojka je ove sezone delila pravdu samo na utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija između PAOK-a i irskog Bohemijansa u Solunu, koji je grčki tim dobio rezultatom 2:0. Nikada nije sudio nekom srpskom klubu ili reprezentaciji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.