ŽIRU SAMOUVEREN: Mogu da postignem najmanje 15 golova za Milan, ako budem igrao svaku utakmicu!
Foto: Profimedia

veruje u sebe

ŽIRU SAMOUVEREN: Mogu da postignem najmanje 15 golova za Milan, ako budem igrao svaku utakmicu!

Francuz oseća da je u dobroj formi

Objavljeno:

"Premijer liga mi se dopala, ali u jednom trenutku sam morao da donesem odluku. Rekao sam Tuhelu da mi je bilo teško u poslednja tri meseca. Bio je logičan izbor da naspustim Čelsi", kaže Francuz

Iskusni francuski napadač Olivije Žiru u razgovoru za francuski Telefoot otkrio je detalje prelaska u redove Milana, ali i kako su izgledali poslednji trenuci u dresu Čelsija. Stigao je prošlog leta na San Siro u transferu teškom 1.000.000 evra i stavio paraf na dvogodišnji ugovor sa italijanskim gigantom.

Žiru (34) je ove sezone već postigao dva gola na četiri meča u svim takmičenjima za Rosonere i deluje da bi mogao još više da pojača svoju ubojitost.

"Bio je logičan izbor da se pridružim Milanu. Navijao sam za ovaj klub kad sam bio mlađi, a tamo su igrali Papen, Van Basten i Barezi. Ponosan sam što sam došao ovde i nadam se da će biti zabavno. Doček je bio divan, dočekali su me kao porodica. Imao sam sjajan debi, osećam se veoma dobro i gladan sam pobeda sa Milanom", rekao je Žiru za Telefoot.

Olivije Žiru
foto: Profimedia

Milan sada u napadu ima dvojicu veterana, ali i golgetere koji su uvek spremni da se nadmeću sa konkurencijom.

"Zlatan je legenda i među nama će biti pravo takmičenje. Mogu da postignem najmanje 15 golova, ako budem igrao svaku utakmicu, to očekujem".

Kako vreme odmiče u ovoj sezoni, priče o "skudetu" su sve glasnije među navijačima Rosonera.

"Nadam se, imamo kvalitetne i mlade igrače. To je jasna meta koju imamo pred sobom".

A onda o razlozima odlaska iz Londona.

"Premijer liga mi se dopala, ali u jednom trenutku sam morao da donesem odluku. Rekao sam Tuhelu da mi je bilo teško u poslednja tri meseca. Bio je logičan izbor da naspustim Čelsi. Otišao sam sa sjajnim emocijama, vezanim za sve trenutke koje smo proživeli. Neki su bili dobri, neki ne toliko, ali osvojili smo tri važna trofeja", rekao je Žiru.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.