POTVRĐEN I TERMIN: Stanojević zakazao druženje sa navijačima gde će odgovarati na sva pitanja!
Foto: Starsport©

tribina

POTVRĐEN I TERMIN: Stanojević zakazao druženje sa navijačima gde će odgovarati na sva pitanja!

Svako ko želi nešto da pita stratega crno-belih može to uraditi sutra

Objavljeno:

Nema Aleksandar Stanojević šta da krije. Kako je više puta rekao, sve je kod njega otvoreno, bez mistike ili pozadine, a da bi potvrdio tezu o dostupnosti javnosti, trener Partizana pozvao je sve navijače na druženje.

I potvrda je stigla: u utorak od 14 časova, na stadionu u Humskoj 1, šef stručnog štaba prvog tima Parnog valjka biće tu da odgovara na pitanja Grobara, u dosad neviđenoj konferenciji u srpskom fudbalu. Sve u cilju da otkloni dileme koje o njemu kruže mesecima.

„Crno-bela boja ti je u srcu, ali si pun sumnji i imaš milion pitanja? Pozivamo te da sve svoje nedoumice, predrasude i pitanja, umesto na društvenim mrežama, izneseš i postaviš uživo šefu stručnog štaba, Aleksandru Stanojeviću, na otvorenoj tribini u utorak od 14h“, objavio je Partizan, uz napomenu da postoje samo dva uslova.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Jedan je da svi budu obučeni u crno-belo, drugi da imaju više od 16 godina.

Crno-beli su dodali da će se skup održati u košarkaškoj sali stadiona, ulaz preko istočne tribine i da je obavezno nošenje maski i poštovanje mera borbi protiv virusa korona.

„Pozivam navijače sa svih tribina, kao i one koji od kuće gledaju, da učestvuju na tribini koju ću organizovati. Štagod želite da me pitate, sva pitanja koja kruže ovih dana, da li su teorije zavere, na sve ću odgovoriti. Zato vas pozivam da se priključite, da mi postavite pitanja“, dodao je Stanojević.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.