'POSEBNI' ILI 'PROVIDNI'? Murinjo u svom stilu - za poraz Rome od Lacija okrivio sudije, pa napao i novinare!
Foto: Profimedia

navikli smo

'POSEBNI' ILI 'PROVIDNI'? Murinjo u svom stilu - za poraz Rome od Lacija okrivio sudije, pa napao i novinare!

Dodatno ga je možda zabolelo što je drugi gol Lacija postigao Pedro koji je letos napustio upravo Romu jer Murinjo nije računao na njega

Objavljeno:

Žoze Murinjo je u prošlosti posle bolnih poraza umeo da kreira situaciju gde se gubitak utakmice stavlja u drugi plan, a čini se da to radi ponovo.

U debitantskom rimskom derbiju Murinjo je na klupi Rome upisao poraz od Lacija rezultatom 3:2 u zaista fantastičnoj utakmici.

Da je portugalskom treneru teško pao poraz govore dešavanja i posle utakmice kada je napravio skandal u sali za konferencije za novinare.

Sergej Milinković-Savić
foto: Profimedia

Naime, Portugalcu je zasmetao način na koji je Lacio kao nominalni domaćin meča na Olimpiku organizovao konferenciju.

- Želim da pričam s novinarima, oni to nisu - galamio je Murinjo prema delagatu Serije A, i tom prilikom je pokazao na novinare Rai-ja i Skaj Sporta koji su bili u sali.

Delagat je tražio da novinari zbog pandemije napuste pres salu te da svoja pitanja pošalju SMS-om i to na zahtev Lacija što je razljutilo trenera 'Vučice'.

Žestoka rasprava se nastavila i u tunelu Olimpika pa u miks zoni. Na kraju je Murinjo otišao u svlačionicu bez izjava.

Pedro, Felipe Anderson
foto: Profimedia

Inače, Žoze je dao jednu izjavu odmah posle utakmice, za vlasnike TV prava. Rekao je da njegov tim nije zaslužio poraz i kritikovao je VAR.

- Sudije u VAR sobi nisu spremene za važnost ovakve utakmice. Govorim o 2:0 za Lacio (gol Pedra iz kontre) gde je sudija pogrešio na terenu, i VAR takođe - reako je Murinjo pa dodao:

- Dali smo sve od sebe, Laciju smo stvorili poteškoće, zaslužili smo drugi rezultat, imali smo dobru reakciju - izvukao je pozitivno Murinjo koji je baš kao i Luis Enrike pre nekoliko godina upisao poraz u prvom duelu sa Laciom.

Dodatno ga je možda zabolelo što je taj drugi gol Lacija postigao Pedro koji je letos napustio upravo Romu jer Murinjo nije računao na njega.

Na VAR su se žalili i navijači Lacija jer arbitri nisu poništili penal dosuđen za Romu zbog navodnog faula nad Zaniolom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.