OBELEŽIO DERBI RIMA: As Rome iznudio sumnjiv penal, zamalo dao golčinu pa prostački gestikulirao Lacijalima! VIDEO
Foto: Profimedia

tema dana i pored poraza

OBELEŽIO DERBI RIMA: As Rome iznudio sumnjiv penal, zamalo dao golčinu pa prostački gestikulirao Lacijalima! VIDEO

Vezista (22) je bio vidno silno motivisan, trčao je svuda po terenu, stvarao šanse drugima, sam promašio zicer u prvom poluvremenu, a njegov snažan i precizan šut za 3:3 je čudesno odbranio Pepe Reina

Objavljeno: 08:59h

Lacio je pobedom nad Romom 3:2 u izuzetno zanimljivom derbiju Rima osvojio tri velika boda u Seriji A, ali i dao svojim navijačima pravo hvalisanja i peckanja rivala do sledećeg okršaja ljutih protivnika.

"Vučica" je poraz pre svega pretrpela zbog lošeg početka utakmice jer su već posle 20 minuta gubili 0:2. Vraćali su se potom dva puta u meč, imali svoje šanse i za izjednačenje, a jedan od glavnih koji su tim držali u igri bio je reprezentativac Nikolo Zaniolo.

Vezista (22) je bio vidno silno motivisan, trčao je svuda po terenu, stvarao šanse drugima, sam promašio zicer u prvom poluvremenu, a njegov snažan i precizan šut za 3:3 je čudesno odbranio Pepe Reina.

Zaniolo je iznudio penal za Romu u 68. minutu, odmah posle gola Andersona za 3:1. Utisak je da je on zapravo šutnuo Žana Akpu Akpra pa se valjao uz jaukanje, ali arbitri su procenili da je igrač iz Obale Slonovače podmetnuo nogu pa je VAR potvrdio penal.

I pored toga, trener Rome Žoze Murinjo je napravio skandal nakon utakmice okrivljujući sudije za poraz, ali na to smo već navikli.

Što se tiče Zaniola, on je skrenuo pažnju još jednim nesportskim potezom, jer se pri izlasku sa terena zbog povrede prepone, uhvatio za međunožje i nepristojno gestikulirao prema fanovima "Orlova".

Da li će dobiti kaznu od Fudbalskog saveza Italije, videćemo...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.