MILETIĆ NE KRIJE RADOST ŠTO JE PONOVO ZAIGRAO ZA PARTIZAN I PORUČUJE: Svaka sledeća utakmica nam je najvažnija
Foto: FK Partizan

IZUZETNO JE SREĆAN

MILETIĆ NE KRIJE RADOST ŠTO JE PONOVO ZAIGRAO ZA PARTIZAN I PORUČUJE: Svaka sledeća utakmica nam je najvažnija

Fudbaler crno-belih odigrao je drugo poluvreme na meču u Lučanima

Objavljeno: 15:27h

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić izuzetno je srećan što je ponovo obukao kako kaže "najlepši i najbolji" dres i istakao da će svaka naredna utakmica značiti "život". On je na startu drugog poluvremena u Lučanima zamenio Vujačića i prvi put od povratka u Partizan zaigrao u dresu crno-belih.

- Poznato je koliko sam bio srećan kada sam se vratio u Partizan, ali fudbal je takav, te sam odmah na početku zadobio malu povredu butnog mišića zbog koje nisam mogao da uđem u željenu formu. Tri meseca nisam igrao utakmice, pa se sve moralo nadoknaditi. Ali, hvala Bogu, predanim radom i uz pomoć struke, evo me ponovo ovde, na svom povratničkom debiju - kaže Miletić i dodaje:

- Trener Stanojević ništa ne prepušta slučaju. Od prvog dana smo on i ja radili individualne analize kako bih se što pre prilagodio njegovom sistemu igre. Eto, desila se te povreda butnog mišića, ali je sada sve iza mene i presrećan sam što sam ponovo obukao najlepši i najbolji Partizanov dres.

Nemanja Miletić
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Znamo da si i ranije pratio utakmice Partizana, a ovaj derbi si gledao sa atletske staze?

- Daleko je teže kada gledaš nego kada igraš, jer kada igraš, nešto možeš i da promeniš i uradiš, a ovako - ništa. Bili smo bolji, trebalo je da dobijemo derbi, ali nažalost, primili smo gol pred kraj utakmice i umesto slavlja, otišli smo tužni kući. Za nas je to bio udarac, ali glava se diže i borimo se i dalje. Imamo sjajan tim i svaka sledeća utakmica nam je najvažnija.

Nekada si u Partizanu igrao desnog beka, a danas se vraćaš kao štoper. Kako se osećaš?

- Baš sam danas prokomentarisao da mi uopšte nije čudno, jer je moja osnovna pozicija štoperska. Ovde svi igramo kako tim i šef nalažu, a što se mene tiče, ne da mi nije bilo čudno, naprotiv.

Posle Evrope, dve utakmice u ligi i onda opet Evropa.

- Tako je kako je, jak raspored, a mi moramo na svakoj da idemo na pobedu ili, kao što trener kaže „Ova mi je život!“. Svaka je u Partizanu život, posebno sad. U rosteru ima igrača, naravno nedostaje nam i Dača, ali se borimo i ne odustajemo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.