STANOJEVIĆ SMATRA DA JE POBEDA U LUČANIMA IZUZETNO VAŽNA: Igrali smo odlično 60, 70. minuta, kasnije dosta pali
Foto: Starsport

IZJAVA POSLE MEČA

STANOJEVIĆ SMATRA DA JE POBEDA U LUČANIMA IZUZETNO VAŽNA: Igrali smo odlično 60, 70. minuta, kasnije dosta pali

Crno-beli u narednom kolu Superlige Srbije igraju u Beogradu protiv Spartaka iz Subotice

Objavljeno: 20:33h

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je nakon pobede protiv Mladosti da je njegova ekipa upisala vrlo važan trijumf.

- Izuzetno važna pobeda. Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, igrali odlično sigurno do nekog 60, 70. minuta. Kasnije smo pali dosta, Mladost je imala određenih prilika, ali možemo biti zadovoljni naravno - rekao je Stanojević.

Trener Mladosti Ivan Stefanović rekao je da je njegovu ekipu "poremetio" rani gol Partizana i da su morali da menjaju sve ono što je dogovoreno pre utakmice.

- Malo smo bojažljivo ušli u meč, previše respektujući ekipu Partizana. Na poluvremenu smo se dogovorili da pokušamo da preokrenemo rezultat, da uđemo slobodnije u igru, što smo i učinili. Imali smo par dobrih šansi i da smo jednu od njih iskoristili, mislim da smo mogli do izjednačenja - rekao je Stefanović i dodao:

- Teško je igrati protiv Partizana, ipak su oni prvi na tabeli. Ekipi Partizana čestitim na pobedi, a mi idemo dalje. Okrećemo se novim izazovima. Daćemo sve od sebe da u nastavku prvenstva krenemo sa pobedama - zaključio je trener Mladosti iz Lučana.

Fudbaleri Partizana će u narednom kolu Superlige Srbije dočekati subotički Spartak, dok će Mladost gostovati Voždovcu.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.