USKORO KREĆE BORBA I ZA DRUGI TROFEJ U SRBIJI: Večiti rivali očekuju rivale za šesnaestinu finala Kupa Srbije
Foto: Starsport©

SRPSKOLIGAŠI SIGURNI DOMAĆINI

USKORO KREĆE BORBA I ZA DRUGI TROFEJ U SRBIJI: Večiti rivali očekuju rivale za šesnaestinu finala Kupa Srbije

Utakmice su zakazane za 27. oktobar

Objavljeno:

Izvlačenje parova 1/16 finala Kupa Srbije biće održano u utorak 28.septembra 2021. godine u 13 časova, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Izvlačenje će biti poludirigovano, a u prvom šeširu nalazi se 16 prvoplasiranih klubova iz prošle sezone Superlige: Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Vojvodina, TSC, Radnik, Mladost, Proleter, Metalac, Spartak, Napredak, Novi Pazar, Radnički (Niš), Voždovac, Rad i Javor.

Njihovi potencijalni rivali su: Inđija, Zlatibor, Mačva, OFK Bačka, Radnički 1923, Sloga (Požega), Budućnost (Dobanovci), OFK Žarkovo, Radnički (Novi Beograd), Loznica, Trajal, Železničar (Pančevo), Kolubara, Dinamo, Jagodina i Dubočica.

Zbog trenutne zdravstvene situacije sa pandemijom koronavirusa, izvlačenje će se održati bez prisustva predstavnika klubova. Sigurno je jedino da će srpskoligaši obavezno igrati na svom terenu protiv klubova iz višeg ranga.

Utakmice 1/16 finala Kupa Srbije su zakazane za 27. oktobar, a u slučaju nerešenog rezultata odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.