NA ŠTA SU SPALI: Navijačima Barselone MUKA od prljavog poteza Busketsa u samom finišu utakmice! (VIDEO)
Ništa ja ne znam: Serhio Buskets, Foto: Profimedia

"kapitenski"

NA ŠTA SU SPALI: Navijačima Barselone MUKA od prljavog poteza Busketsa u samom finišu utakmice! (VIDEO)

Igra Barselone je još gora od rezultata a sinoć su mogli biti i poraženi u samom finišu utakmice da nije bilo jednog nesportskog poteza

Objavljeno:

Klupa trenera Ronalda Kumana se još ozbiljnije drma posle jučerašnjeg remija bez golova njegove Barselone na gostovanju Kadizu.

Katalonski gigant ima devet bodova posle šest kola La Lige, sedam manje od lidera Real Madrida, douše uz meč manje.

Igra tima je još gora od rezultata a sinoć su mogli biti i poraženi u samom finišu utakmice da nije bilo jednog nesportskog poteza.

Frenki de Jong je isključen u 65. minutu, pa je domaćin pokušao da dođe do sva tri boda. Prošlo je svih pet minuta određene nadoknade, ali se zbog odugovlačenja igralo još i Kadiz je imao izgledan napad.

Tada su se u terenu našle dve lopte, a Serhio Buskets je dotrčao do one koja je bila u srcu šesnaesterca i poslao je u pravcu fudbalera Kadiza koji je vodio napad svog tima sa "pravom" loptom.

Tek tad je sudija del Sero prekinuo igru, ali i opasnu akciju domaćih kojima je tako propala poslednja prilika. Vezista Barse je dobio žuti karton.

Nije ovo bio ni prvi ni poslednji put da se Buskets posluži prljavim trikom na utakmici, ali ovog su se gnušali čak i pojedini navijači Blaugrane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.