ŽIVELA BARSA I DOVIĐENJA: Kuman zbrisao sa konferencije za medije, i uprava u šoku! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/MARCA

traži strpljenje

ŽIVELA BARSA I DOVIĐENJA: Kuman zbrisao sa konferencije za medije, i uprava u šoku! (VIDEO)

Ronald Kuman kaže da je potrebno vreme da talentovani igrači stasaju i da je klub u fazi rekonstrukcije

Objavljeno:

Ronald Kuman je pod velikim pritiskom proteklih dana nakon nekoliko bledih izdanja Barselone, mada Katalonci nisu blistali ni prošle sezone, sa Lionelom Mesijem.

Barsa prolazi kroz možda i najteži period u poslednjih nekoliko decenija. Loša finansijska situacija je prouzrokovala značajan pad kvaliteta u igračkom kadru što se odražava i na rezultate.

Kakva trenutno situacija vlada na Kamp Nouu možda najbolje pokazuju dešavanja na današnjoj pres konferenciji uoči ligaške utakmice protiv Kadiza.

Naime, holandski stručnjak je došao na konferenciju, pročitao kratko saopštenje, jednostavno ustao i otišao a da nije dao priliku novinarima da mu postave pitanja.

- Klub je sa mnom u fazi rekonstrukcije. Ekonomska situacija je povezana za sportskim segmentom. Treba da napravimo tim bez velikih ulaganja i za to treba vremena. Talentovani igrači mogu biti svetske zvezde za nekoliko godina - započeo je Kuman.

Ronald Kuman
foto: EPA/Alejandro Garcia

Rekao je da su oni možda novi Ćavi ili Inijesta, ali da nije realno očekivati čuda u Ligi šampiona te da na poraz od Bajerna (0:3) treba gledati iz takve perspektive.

- Znam da mediji shvataju ovaj proces, nije da se ovo dešava prvi put u Barseloninoj istoriji. Računamo na vašu podršku u teškim vremenima. Mi kao ekipa i igrači smo zadovoljni podrškom navijača kao što je bilo protiv Granade. Živela Barsa - završio je Kuman.

Inače, klupski kapiteni su ranije bili informisani za potez koji trener namerava da napravi, dok je klupsko rukovodstvo ostalo iznenađeno istim.

Blaugrana je u ponedeljak razočarala protiv Granade odigravši 1:1, a bod je spasila u poslednjim minutima. Popravni imaju u četvrtak protiv Kadiza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.