MARTINES NEGIRA DA ĆE DA ZAMENI KUMANA U BARSELONI: To su glasine!
Foto: AP

ne žuri

MARTINES NEGIRA DA ĆE DA ZAMENI KUMANA U BARSELONI: To su glasine!

Reprezentacija Belgije deluje i igra moćno otkako je vodi Martines, ali se još čeka trofej EP ili SP

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martines odbacio je danas spekulacije o preuzimanju trenerskog posla u Barseloni.

Barsa je nedavno poražena kod kuće 0:3 od Bajerna u Ligi šampiona a u La Ligi potom u finišu izbegla poraz na Kamp Nouu od Granade (1:1) predvođena trenerom Ronaldom Kumanom, za koga se spekuliše da je blizu odlaska iz kluba. Među kandidatima za novog trenera pominju se Martines, Andrea Pirlo i Antonio Konte.

- Kao što pretpostavljate, nemam šta da kažem. To su glasine, uvek ih ima, to je normalno u fudbalu. Kada izgubiš tri utakmice pojave se glasine da ćeš izgubiti posao. Kada stvari idu dobro, kada postižeš dobre rezultate i tada će biti glasina, ali u ovom trenutku nemam komentar - rekao je Martines za Jurosport.

Klupa gori: Ronald Kuman
Klupa gori: Ronald Kumanfoto: EPA/Alejandro Garcia

Posle šest kola u Primeri Barselona je osma na tabeli sa dve pobede i dva remija, uz dve utakmice manje i šest bodova manje od vodećeg Atletiko Madrida.

Martines je selektor Belgije od 2016. godine, a reprezentaciju je predvodio do polufinala Svetskog prvenstva 2018. godine i četvrtfinala Evropskog prvenstva ovog leta.

Na klupskom nivou, 48-godišnji Španac predvodio je Svonsi, Vigan i Everton.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.