MARIN GOVORIO O VREMENU PROVEDENOM U ZVEZDI: Voditi tim kao kapiten u Ligi šampiona, to je bio vrhunac
Foto: Starsport©

PRIČAO JE I O NOVOM KLUBU

MARIN GOVORIO O VREMENU PROVEDENOM U ZVEZDI: Voditi tim kao kapiten u Ligi šampiona, to je bio vrhunac

Krativni vezista istakao da je ostvario san onog trenutka kada je obukao dres aktuelnog šampiona Srbije

Objavljeno: 20:10h

Marko Marin, bivši kapiten Crvene zvezde, govorio je o vremenu provedenom u Beogradu i novom transferu u Ferencvaroš.

Krativni vezista istakao je da je ostvario san onog trenutka kada je obukao dres kluba iz Ljutice Bogdana, te da je velika čast biti kapiten tog tima.

- Crvena zvezda je moj klub od malih nogu. Moj otac je navijao za Crvenu zvezdu, pa sam to poneo sa sobom. Igrati tamo pred publikom na "Marakani", voditi tim kao kapiten u Ligi šampiona i pobediti protiv Liverpula, koji je potom postao šampion Evrope. To je bio vrhunac - rekao je Marin.

Milan Rodić, Marko Marin
foto: Starsport©

Nedavno je pojačao mađarskog šampiona Ferencvaroš, a otkrio je da je lako moglo da dođe do kraja karijere da nije pronašao angažman.

- Poslednjih godina bilo je povremenih kontakata sa Ferencvarošem. Ove godine je uspelo i osećam se dobro zbog toga. To je tradicionalni klub, najveći u zemlji, koji tri godine uzastopno igra evropska takmičenja. Nažalost, ove godine neću moći da učestvujem u grupnoj fazi Lige Evrope, ali nadam se da ćemo prezimeti u takmičenju, kako bih mogao da učestvujenm u nastavku sezone. Da se nije pojavilo ništa potpuno prikladno, kraj karijere bi bila opcija. Ali osećam se dobro, bilo bi prerano da prestanem da se bavim sportom. Zato mi je relativno bilo jasno da će opcija okončanja karijere biti potisnuta. Bilo je i drugih ponuda iz različitih zemalja. I dalje se zabavljam uz fudbal, osvajaš i težiš ka trofejima. To je uvek prisutno. Pritisak koji imate kao mlađi igrač više nije prisutan, sada kada sam u poodmakloj dobi i imam porodicu. Sada još više uživam u fudbalu - zaključio je Marin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.