STANKOVIĆ ISKRENO NAKON DERBIJA: Da sam imao još neku decu, ubacio bi ih u igru (VIDEO)
Foto: Starsport

IZJAVA POSLE MEČA

STANKOVIĆ ISKRENO NAKON DERBIJA: Da sam imao još neku decu, ubacio bi ih u igru (VIDEO)

Partizan i Crvena zvezda podelili su bodove u prvom derbiju sezone

Objavljeno: 21:12h

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigralu su nerešeno 1:1 u prvom derbiju ljutih rivala ove sezone.

- Derbi te odvuče na jednu stranu i onda grom iz vedra neba, gol koji nisi očekivao, ali to je lanac nekih greškica, rekao je Stanković i dodao:

- Drugo poluvreme, malo lošiji start sa naše strane. Partizan je imao jednu ili dve šanse i onda smo polako čekali i čekali svoj momenat. Još jednom želim da čestitam našoj deci, večeras sam stvasno ponosan na njih. Da sam imao još neku decu, ubacio bi ih u igru. Sve u svemu uspeli smo da preokrenemo, da postignemo taj izjednačujući gol. Naravno da nikome nije u interesu nerešen rezultat, ali igra se već za par dana, imaćemo i mi i Partizan šansu da dođemo do pobede - izjavio je trener crveno-belih.

Na pitanje da li je umor imao svog udela u igri Zvezde, Stanković ne želi da to bude veća tema razgovora.

- Imao je i Partizan utakmicu u četvrtak... Vruće glave, mogao bih malo da pripišem umoru. Protiv Brage je bila zahtevna utakmica, mnogo smo se potrošili, imamo još utakmica, ali onaj letnji ritam je bio paklen. Nema kukanja, idemo dalje, igra se za par dana, Voždovac kod kuće, Novi Pazar, Metalac kod kuće. To su sve utakmice koje treba da dobijemo, niko još nije dobio ili izgubio titulu u septembru, ima još dosta da se igra.

Da li je Stanković na kraju zadovoljan rezultatom 1:1?

- Jesam. Kad pogledam stvari, da sam vodio 1:0 i da sam primio gol, ne bih bio zadovoljan. Ovako je samo drugačija strana gledanja. Mogao si da izgubiš i da bude "plus pet" za Partizan, ovako je "plus dva". Realan sam. Kako su stvari tekle, naravno. Ali inače niko nije srećan sa remijem - zaključio je Dejan Stanković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.