TERZIĆ DAO SVOJ KOMENTAR DERBIJA: Crvena zvezda je delovala moćno i ubedljivo, videla se razlika u klasi!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

njegovo mišljenje

TERZIĆ DAO SVOJ KOMENTAR DERBIJA: Crvena zvezda je delovala moćno i ubedljivo, videla se razlika u klasi!

Čestitam Dekiju i igračima na hrabroj igri, nije lako vratiti se rezultatski u ovako važnim utakmicama. Imamo izvanredan tim, do kraja sezone nam predstoje još dva derbija i mnogo malih utakmica

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije bio zadovoljan nerešenim ishodom 165. "večitog" derbija protiv Partizana.

Kako je istakao dan posle meča u Humskoj, Zvezda je do primljenog gola izgledala "moćno i ubedljivo".

- Crvena zvezda je bolji i kvalitetniji tim i nisam zadovoljan nerešenim rezultatom. Zadovoljan sam kako smo odigrali derbi do primljenog gola, Crvena zvezda je delovala moćno i ubedljivo. Videla se razlika u klasi. Primili smo gol iz jedinog udarca u okvir gola, iz potpuno bezopasne akcije, i to je u velikoj meri šokiralo nase igrače. Posle toga igrali smo dosta smušeno i haotično, a to ne sme da nam se događa. Osetio se i umor kod većine naših igrača jer nas je utakmica sa Bragom iscedila kao limun - izjavio je Terzić u izjavi za "Telegraf".

Posebno je pohvalio Zvezdine "bonuse", Strahinju Erakovića kao startera i Marka Lazetića i Petra Stanića koji su ušli u igru u drugom poluvremenu.

- Ono što me posebno raduje je izvanredna igra naših klinaca – Erakovića, Lazetića i Stanića. Pokazali su ogroman potencijal i karakter koji je neophodan da bi igrali u velikom klubu. Uveren sam da će u narednim utakmicama pokazati da su bogatstvo Crvene zvezde. Derbi je bio na visokom nivou, mnogo kvalitetniji nego većina prethodnih, oba tima su želela da igraju, mislim da su navijači zadovoljni - poručio je Terzić.

Na kraju je uputio čestitke igračima i treneru Dejanu Stankoviću.

- Čestitam Dekiju i igračima na hrabroj igri, nije lako vratiti se rezultatski u ovako važnim utakmicama. Imamo izvanredan tim, do kraja sezone nam predstoje još dva derbija i mnogo malih utakmica. Osecam da naši navijači osećaju moć ovog tima i da će u što većem broju dolaziti da podrže naše momke u pohodu na petu uzastopnu titulu - zaključio je Terzić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.