SADA JE SVE JASNO: Poznato je gde će moći da se gledaju utakmice Partizana i Zvezde u evropskim takmičenjima!
Foto: Starsport©

postignut dogovor

SADA JE SVE JASNO: Poznato je gde će moći da se gledaju utakmice Partizana i Zvezde u evropskim takmičenjima!

Svakako dobra vest za ljubitelje fudbala, jer ipak nemaju sva gazdinstva u Srbiji Telekomov paket, dok je RTS ipak nacionalna frekvencija, prisutna i na svim kablovskim operaterima

Objavljeno:

Dobre vesti za ljubitelje fudbala u Srbiji, posebno za navijače Crvene zvezde i Partizana: prve utakmice beogradskih večitih rivala u Evropi biće prenošene i na prvom programu Radio televizije Srbije!

Fudbalsko veče na javnom servisu krenuće u 18.40, pet minuta pre pre no što sudija odsvira početak utakmice između Crvene zvezde i Brage u Ligi Evrope, a nastaviće se potom sudarom Anortozisa i Partizana u Ligi konferencije. Taj meč počinje u 21.00.

Naravno, obe utakmice će se prenositi i na kanalima TV Arena Sport, koja je ekskluzivni vlasnik prava za evropska klupska takmičenja u Srbiji, ali očigledno da je Telekomova televizija sa RTS-om postigla dogovor oko ustupanja programa.

Svakako dobra vest za ljubitelje fudbala, jer ipak nemaju sva gazdinstva u Srbiji Telekomov paket, dok je RTS ipak nacionalna frekvencija, prisutna i na svim kablovskim operaterima.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.