SAŠA ILIĆ JEDINO NEZADOVOLJAN REZULTATOM: Igrali smo bez dosta igrača, ali sa željom i dosta elana!
Foto: Starsport

superliga

SAŠA ILIĆ JEDINO NEZADOVOLJAN REZULTATOM: Igrali smo bez dosta igrača, ali sa željom i dosta elana!

Naredni susret Čukarički će odigrati u subotu u okviru devetog kola Super lige Srbije, kada će na Banovom brdu ugostiti ekipu subotičkog Spartaka

Objavljeno:

Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić rekao je danas da je nezadovoljan jedino rezultatom utakmice protiv Mladosti u Lučanima i dodao da je zadovoljan karakterom koji su pokazali njegovi igrači.

- Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, nezadovoljan sam jedino rezultatom. Možda smo imali koju priliku više od Mladosti, pogodio je Docić i prečku iz slobodnog udarca, još nekoliko mogućnosti sa strane koje nismo realizovali. Šta je, tu je, idemo dalje - rekao je Ilić, prenosi klub.

Čukarički je na gostovanju Mladosti u Lučanima osvojio bod (0:0), u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Bili su Brđani bliži trijumfu, posebno u finišu meča, kad je Marko Docić pogodio prečku.

Ekipa Čukaričkog je bila desetkovana pred ovaj susret, lišena pomoći Darka Puškarića, Srđana Mijailovića, Ibrahime Endijaea, Asmira Kajevića i Bojice Nikčevića, a za pola sata igre bili su spremni Stefan Kovač, Miladin Stevanović i Nemanja Tošić.

- Odigrali smo baš takmičarsku utakmicu, sa mnogo elana, želje. Imali smo zaista mnogo kadrovskih problema, sa šest-sedam povredjenih prvotimaca, koji su bili nosioci igre. Većina momaka koji su nastupili u Lučanima bilo je mladje od 22 godine. Pokazali su karakter - kazao je Ilić.

Naredni susret Čukarički će odigrati u subotu u okviru devetog kola Super lige Srbije, kada će na Banovom brdu ugostiti ekipu subotičkog Spartaka.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.