PROMENA TRENERA U SURDULICI: Igor Bondžulić nije više na toj funkciji, a na njegovo mesto stiže bivši trener Čuke!
Foto: Starsport©

ZVANIČNO

PROMENA TRENERA U SURDULICI: Igor Bondžulić nije više na toj funkciji, a na njegovo mesto stiže bivši trener Čuke!

Novi zadatak koji će Đorđević imati u Surdulici je da vrati Radnik u gornji deo tabele, da izbori sa njim mesto u plej-ofu. Ekipa sa juga Srbije je prethodnu takmičarsku godinu završila na šestom mestu, što je najbolji rezultat u istoriji

Objavljeno:

Šokantno je zvučala vest prošlog meseca da se Čukarički razišao sa Dušanom Đorđevićem, jednim od najuspešnijih trenera u novijoj istoriji kluba, ali upravo zbog postignutih rezultata u minulom periodu, stručnjak iz Beograda nije dugo bio na birou rada.

Radnik iz Surdulice je prekinuo saradnju sa Igorom Bondžulićem posle poraza u Kruševcu, koji je oborio tim na deveto mesto tabele. Uprava kluba je ekspresno našla rešenje za upražnjenu klupu, ponudila je posao Dušanu Đorđeviću, a on je rekao “da”.

Ovo će Đorđeviću biti drugi angažman u Superligi u trenerskoj karijeri, pošto je u Čukarički došao kao pomoćnik Aleksandru Veselinoviću, a onda je dobio priliku da samostalno vodi tim. I to je uradio na odličan način, vratio je klub u Evropu, osvojio je najviše bodova i postigao najviše golova otkako su Brđani u eliti.

Novi zadatak koji će Đorđević imati u Surdulici je da vrati Radnik u gornji deo tabele, da izbori sa njim mesto u plej-ofu. Ekipa sa juga Srbije je prethodnu takmičarsku godinu završila na šestom mestu, što je najbolji rezultat u istoriji.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.