BOMBA PRED KRAJ PRELAZNOG ROKA: TSC se pojačao bivšim fudbalerom Čelsija!
Foto: Starsport©

lepo

BOMBA PRED KRAJ PRELAZNOG ROKA: TSC se pojačao bivšim fudbalerom Čelsija!

Rajković je karijeru započeo u OFK Beogradu, iz kojeg je kao jedan od najvećih talenata srpskog fudbala 2007. godine prešao u Čelsi za obeštećenje od 5.200.000 evra. Potom je išao na pozajmice u PSV, Tvente i Vitese, a 2011. godine je otišao u Hamburger za 2.000.000 evra

Objavljeno:

Bomba prelaznog roka u Srbiji odjeknula je u Bačkoj Topoli!

Slobodan Rajković je novi igrač TSC-a! Ambiciozni superligaš je tako došao do velikog pojačanja sa međunarodnim iskustvom, kojeg je Partizan želeo na zimu 2020. godine, ali je tada završio u Peruđi. Rajković je od januara ove godine bio slobodan u izboru nove sredine, nakon što se rastao sa moskovskom Lokomotivom.

U redove moskovskog kluba došao je na insistiranje Marka Nikolića, ali je u dresu Lokomotive na kraju ostvario devet nastupa u sezoni 2020/2021, od čega četiri u Ligi šampiona. Rajković je karijeru započeo u OFK Beogradu, iz kojeg je kao jedan od najvećih talenata srpskog fudbala 2007. godine prešao u Čelsi za obeštećenje od 5.200.000 evra. Potom je išao na pozajmice u PSV, Tvente i Vitese, a 2011. godine je otišao u Hamburger za 2.000.000 evra.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.