ARGENTINCI ZNAJU GDE ĆE ODRADITI KARANTIN: U Pomoć im pritekla jedna eks-ju država!
Foto: EPA Sebastiao Moreira

dobro im je došlo

ARGENTINCI ZNAJU GDE ĆE ODRADITI KARANTIN: U Pomoć im pritekla jedna eks-ju država!

Po sličnom modelu će se u Totenhem vratiti i Lo Selso i Romero, s tim što će oni krenuti put Hrvatske tek nakon što Argentina odigra kvalifikacioni mečs a Bolivijom

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Argentine stigla je u Buenos Ajres, nakon nezapamćenog skandala koji se dogodio tokom meča sa selekcijom Brazila!

Veliki derbi južnoameričkih kvalifikacija prekinut je već u 7. minutu jer su zdravstveni radnici u Brazilu izbacili Argentince sa terena zbog povrede kovid pravila od strane četvorice fudbalera Gaučosa.

Prema važećim pravilima za suzbijanje kovida u Brazilu, svi koji dolaze iz Velike Britanije moraju odmah u 14-dnevni karantin, a igrači Argentine koji su sporni su: Emlijano Buendija, Emilijano Martinez, Đovani Lo Selso i Kristijan Romero.

Mediji sada javljaju da će Hrvatska uskočiti kao pomoć pomenutim igračima koji moraju da se vrate u Premijer ligu, ali će prethodno u "komšiliku" odraditi desetodnevni karantin. Argentinski savez (AFA) je napravio dogovor sa Aston Vilom i Martinez i Bunendija će još tokom dana krenuti u Hrvatsku.

Po sličnom modelu će se u Totenhem vratiti i Lo Selso i Romero, s tim što će oni krenuti put Hrvatske tek nakon što Argentina odigra kvalifikacioni mečs a Bolivijom.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.