POTENCIJALNI PROBLEM ZA PARTIZAN: Rikardo napustio kamp reprezentacije, niko ne zna zašto!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

videćemo

POTENCIJALNI PROBLEM ZA PARTIZAN: Rikardo napustio kamp reprezentacije, niko ne zna zašto!

Ukoliko je Gomeš stvarno povređen, a ne samo nezainteresovan da nastupa za nacionalni tim, nema sumnje da će to biti udarac za Partizan koji za vikend ide u Kragujevac, a potom sledi i Liga Konferencija i večiti derbi

Objavljeno:

Napadač Partizana Rikardo Gomeš napustio je tokom vikenda kamp reprezentacije Zelenortskih ostrva koja se priprema za utakmicu kvalifikacija protiv Nigerije!

Fudbalski savez te zemlje je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da Gomeš više nije sa njima iz razloga što je pomenuti fudbaler poručio da je povređen. Mediji navode da napadač crno-belih nije ni trenirao zbog zdravstvenih problema, dok se iz saopštenja Saveza da naslutiti da su ljuti na njega.

- Igrač je obavestio lekarski tim i stručni štab po dolasku u kamp da je povređen i od tada je imao samo jedan kondicioni trening. Takođe je obavestio i da nije fizički u stanju da bude deo tima protiv Centralnoafričke Republike, čak ni kao rezerva. Isti igrač je 4. septembra odlučio da napusti hotel u kojem je ekipa smeštena. Želimo da informišemo sve da su uslovi putovanja i smeštaja isti za sve članove delegacije reprezentacije i jedna od glavnih karakteristika državog tima su jedinstvo i spremnost na žrtvovanje svakog ko sa ponosom brani boje Zelenortskih ostrva - stoji u saopštenju i dodaje se:

FK Partizan, Rikardo Gomeš
foto: Starsport©

- Svih 26 fudbalera koji su trenutno u sastavu reprezentacije, kao i oni koji nisu trenutno tu, moraju da budu na usluzi nacionalnom timu i da poštuju odluke stručnog štaba, koje podrazumevaju da se bude starter, iskorišćena izmena ili neiskorišćena ili čak da se ni ne bude u protokolu. Jedinstvo tima je iznad svakog pojedinca. Želimo Rikardu Gomešu sve najbolje na privatnom i profesionalnom planu.

Gomeš je, inače, jedan id ključnih igrača nacionalnog tima za koji je debitovao 2016. godine. Takođe, nalazi se u sjajnoj formi jer je na 12 mečeva dao 11 golova za Partizan u svim takmičenjima.

Ukoliko je Gomeš stvarno povređen, a ne samo nezainteresovan da nastupa za nacionalni tim, nema sumnje da će to biti udarac za Partizan koji za vikend ide u Kragujevac, a potom sledi i Liga Konferencija i večiti derbi.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.