SUMU IZ GVINEJE ZA BEOGRAD VRAĆA LIVERPUL: Fudbaler Partizana je izgleda pronašao put do Beograda!
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

povukao veze

SUMU IZ GVINEJE ZA BEOGRAD VRAĆA LIVERPUL: Fudbaler Partizana je izgleda pronašao put do Beograda!

To su scenariji koji bi spasli Sumu iz Gvineje i Partizan bi se okoristio o imućnost Liverpula, Rome i Olimpijakosa

Objavljeno:

Sejduba Suma ponovo je imao peh u domovini i, nakon što je opljačkan uoči dolaska na letnje pripreme, sada ga je zadesio državni udar u Gvineji.

Cela zemlja je pod opsadom, a fudbalski reprezentativci ne mogu da napuste hotel u kom su se sakrili od ratnog stanja na ulicama.

- Nalazi se u hotelu sa svojom nacionalnom selekcijom, ali za sada se ne zna kada će se vratiti u Beograd, jer je avio saobraćaj obustavljen. Niko ne može da uđe ni izađe iz zemlje. Svakako ćemo biti u stalnom kontaktu sa njim - naveo je Partizan u nedelju popodne.

Partizan jeste u kontaktu sa igračem, ali nema tu pregovaračku snagu kao Liverpul, Roma i Olimpijakos koji su takođe na vezi sa Fudbalskim savezom Gvineje.

Naime, Sejduba Suma je veliki prijatelj sa Nabijem Keitom koga Liverpul planira da prebaci privatnim avionom na "ostrvo" i on je već poleteo, prenosi "Telegraf".

To bi, međutim, bio dodatan problem za Sumu, jer bi se "zapleo" u korona-zakonima Velike Britanije i ponovo bi bilo problema da se priključi Partizanu.

Zato bi mu mnogo bolje bilo ukoliko bi ušao u avion za Rim zajedno sa Amaduom Dijavarom ili za Atinu sa saigračima iz Olimpijakosa, Algasimom Bahom i braćom Kamara.

To su scenariji koji bi spasli Sumu iz Gvineje i Partizan bi se okoristio o imućnost Liverpula, Rome i Olimpijakosa.

Do kraja dana trebalo bi da bude sve poznatije.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.