BIBARS NATHO: "Igrali smo dobro, nije lako tri dana posle evropske utakmice"!
Foto: Starsport©

zadovoljan pobedom

BIBARS NATHO: "Igrali smo dobro, nije lako tri dana posle evropske utakmice"!

Pre tri dana smo napravili veliku pobedu, proslavili smo, navijači i klub, svi smo bili presrećni što smo ušli u grupu. Danas je trebalo 15, 20 minuta da udjemo u utakmicu, ali srećan sam što smo pokazali karakter i da smo spremni

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Bibars Natho rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom protiv Radničkog u Super ligi i da je njegova ekipa pokazala da je spremna da se ove sezone bori za titulu.

- Postigao sam gol, Riki (Rikardo Gomeš) mi je dodao, napadači u takvim situacijama uglavnom ne dodaju loptu, ali mislim da me on voli pa je zato dodao... Igrali smo dobro, nije lako tri dana posle evropske utakmice. Bilo je važno pre pauze da se proverimo. Srećan sam što smo pokazali da smo spremi da se ove sezone borimo za titulu, srećan sam što smo igrali dobro - rekao je Natho posle utakmice.

Partizan je na svom terenu pobedio Radnički sa 4:0, u sedmom kolu Super lige Srbije i na reprezentativnu pauzu odlazi sa maksimalnih 18 bodova iz šest utakmica.

FK Partizan
foto: Starsport©

- Pre tri dana smo napravili veliku pobedu, proslavili smo, navijači i klub, svi smo bili presrećni što smo ušli u grupu. Danas je trebalo 15, 20 minuta da udjemo u utakmicu, ali srećan sam što smo pokazali karakter i da smo spremni - naveo je Natho.

On je rekao da će za nekoliko sati, rano ujutro, otputovati zbog obaveza u reprezentaciji Izraela.

- To je naš posao, pokušaću da dam sve od sebe, nadam se dobrim utakmicama i da se vratim ovde, da završimo ono što smo započeli - dodao je Natho.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.