STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON SVOJE 100. POBEDE NA KLUPI PARTIZANA: "Sve smo radili do sada kako je trebalo"!
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

veliki jubilej

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON SVOJE 100. POBEDE NA KLUPI PARTIZANA: "Sve smo radili do sada kako je trebalo"!

Obično Rikardo voli da završi, pa i Natho je njemu dosta golova namestio, zadovoljan sam. Nikola Štulić nije dugo bio u prvom planu, nije mu lako da uđe odjednom i da igra utakmicu

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan večerašnjom prvenstvenom pobedom protiv Radničkog i rezultatima ekipe ove sezone.

- Sve smo radili do sada kako je trebalo, presrećan sam. Menjali smo igrače, svi shvataju da su deo ovog tima, da učestvuju u ovim pobedama, postižemo mnogo golova, zadovoljan sam - rekao je Stanojević posle utakmice.

Partizan je na svom terenu pobedio Radnički sa 4:0, u sedmom kolu Super lige Srbije i na reprezentativnu pauzu odlazi sa maksimalnih 18 bodova iz šest utakmica, na prvom mestu na tabeli.

- Radnički ima dobrih igrača, iskusnih, izuzetno su dobru ekipu napravili. Nije lako da odjednom krenete i da meljete. Oni su bolje ušli u utakmicu, mi smo pokušavali, a kako je vreme odmicalo bilo je sve bolje - naveo je trener crno-belih.

FK Partizan, Aleksandar Stanojević
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Dva gola postigao je Rikardo Gomeš, a po jedan pogotak Bibras Natho i Nemanja Jović.

- Obično Rikardo voli da završi, pa i Natho je njemu dosta golova namestio, zadovoljan sam. Nikola Štulić nije dugo bio u prvom planu, nije mu lako da udje odjednom i da igra utakmicu, ali ja želim svakog mladog da poštujem. On radi vredno, ali sve je na njima, morate da iskoristite šansu, kad god je dobijete da je iskoristite - rekao je Stanojević.

On je večeras ostvario 100. pobedu kao trener Partizana.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.