RADNIČKI BEZ PRITISKA IDE NA MEČ SA PARTIZANOM: "Očekujem od igrača da budu maksimalno koncentrisani i odgovorni"!
Foto: Starsport©

videćemo šta će biti

RADNIČKI BEZ PRITISKA IDE NA MEČ SA PARTIZANOM: "Očekujem od igrača da budu maksimalno koncentrisani i odgovorni"!

Đorđević je trener omladinskog tima Radničkog, ali će voditi ekipu u Beogradu nakon što je niški klub početkom nedelje sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim trenerom Aleksandrom Stankovićem

Objavljeno:

Privremeni trener fudbalera Radničkog Vladimir Đorđević rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da se prikaže u najboljem svetlu protiv Partizana i iznenadi favorizovanog protivnika u predstojećoj prvenstvenoj utakmici u Beogradu.

- Nas čeka meč protiv velikog tima. Nemamo šta da izgubimo u Beogradu. Idemo tamo sa velikim motivom da se pokažemo u najboljem svetlu. Očekujem od igrača da budu maksimalno koncentrisani i odgovorni, da daju sve od sebe i da pokušaju da iznenade Partizan, koji je veliki favorit. Ništa ne obećavamo i želimo samo da se borimo tokom svih 90 minuta. Prema protivniku gajimo veliki respekt, igraju sjajno ove sezone i radujemo se okršaju - rekao je Đorđević.

Đorđević je trener omladinskog tima Radničkog, ali će voditi ekipu u Beogradu nakon što je niški klub početkom nedelje sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim trenerom Aleksandrom Stankovićem i traži novog.

- Za mene je velika čast što sam dobio priliku da vodim prvi tim protiv Partizana. Sve se izdešavalo iznenada. Ja sam početnik u trenerskom poslu, u Radničkom radim sa mladjim kategorijama i ovu šansu gledam kao satisfakciju za moj dosadašnji rad - naveo je Đorđević.

Utakmica Partizana i Radničkog, u sedmom kolu Super lige, igra se u nedelju od 21 čas u Beogradu.

- Očekujem da će oni od prvog minuta izaći visoko i pokušati da nas brzo slome. Mi smo se pripremili za to, namestićemo se onako kako mislim da treba protiv Partizana i verujem da ćemo imati šanse tokom susreta - rekao je Đorđević.

On zbog crvenog kartona neće moći da računa na Aleksandra Kovačevića, ali očekuje da će ostali igrači biti spremni za utakmicu.

Radnički u utakmicu ulazi sa 12. mesta na tabeli i šest bodova iz šest utakmica, a Partizan je prvi na tabeli sa svih 15 bodova iz pet mečeva.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.