LJUBINKO DRULOVIĆ OGOLIO SANTA KLARU: Partizanov rival na skeneru LEGENDE PORTA!
Foto: Starsport©

ko zna bolje

LJUBINKO DRULOVIĆ OGOLIO SANTA KLARU: Partizanov rival na skeneru LEGENDE PORTA!

– Oni su jedan dobar miks Brazilaca i Portugalaca koji dosta dobro funkcionisu kao tim. Treba obratiti paznju na Karlosa Karvalja i Linkolna koji su vrlo vazni igrači u fazi napada, ako im dozvolite mogu da budu vrlo nezgodni

Objavljeno: 11:00h

Crvena zvezda je opravdala ulogu favorita protiv Kluža, a sada je na redu da to uradi i Partizan protiv Santa Klare.

Mnogima nepoznat tima, ali ko poznaje bolje portugalske ekipe od Ljubinka Drulovića? Šta očekuje Partizan, a kakav utisak su ostavili drugi timovi?

Ljubinko Drulović je u razgovoru za Meridian sport odmah apostrofirao da Santa Klara nije bauk i da se ne radi o preterano snažnom timu.

Ljubinko Drulović
foto: Beta

– Santa Klara je jedan srednji klub u Portugalu, koji se zanjih godina ustalio u Super ligi i prvi put igra Evropu tako da nemaju sta da izgube.

Daleko od toga da će Portugalci izaći sa belom zastavicom. Sigurno je da i oni imaju adute, a Drulović je posebno naglasio na koga Partizan mora da obrati pažnju.

– Oni su jedan dobar miks Brazilaca i Portugalaca koji dosta dobro funkcionisu kao tim. Treba obratiti paznju na Karlosa Karvalja i Linkolna koji su vrlo vazni igrači u fazi napada, ako im dozvolite mogu da budu vrlo nezgodni.

FK Partizan
foto: Starsport

Nema Santa Klara puno slabih tačaka u ekipi, a bivši selektor Srbije vidi prednost crno-belih u tome što nisu igrali meč za vikedn pa će sigurno biti odmorniji od protivnika.

– Nemaju oni mnogo loših mesta u ekipi. Igraće sigurno čvrsto, na rezultat. Prednost Partizana može da bude svežina jer nisu igrali za vikend. Pa može da dođe do pada kocentracije kod nekih igrača Santa Klare i to treba iskoristiti.

Nisu ostali naši klubovi briljirali u pomenutoj Ligi konferencija. Vojvodina i Čukarički su zajedno u drugim mečevima primili ukupno 11 golova od LASK-a, odnosno Hamarbija.

– Osim Partizana mislim da su svi naši klubovi podbacili u prošlom kolu evropskih kvalifikacija. Nažalost bio je to kraj za Čukarički i Vojvodinu, nadam se da će Zvezda ući barem u Ligu Evrope – zaključio je Drulović razgovor za Meridian sport.

(Espreso/Meridian sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.