NIJE DUGO OKLEVAO: Oglasio se ZVEZDAN TERZIĆ!
Foto: Starsport©

posle kluža

NIJE DUGO OKLEVAO: Oglasio se ZVEZDAN TERZIĆ!

- Podržavala je ovaj tim i igrače od samog starta i taj osećaj podrške čitavom klubu je nešto što je mnogo teško dočarati rečima

Objavljeno: 10:50h

Crvena zvezda je savladala ekipu Kluža rezultatom 4:0 u okviru prvog meča plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, a prezadovoljan posle nove nezaboravne večeri bio je i generalni direktor našeg kluba Zvezdan Terzić.

- Čestitam našim sjajnim igračima i stručnom štabu na još jednoj vrhunskoj evropskoj pobedi koju su nam priredili. Za sve one koji vole Zvezdu ovo je bilo još jedno nezaboravno veče u kome je naplaćen trud svih u klubu. Međutim, posebnu čestitku i posebnu zahvalnost dugujemo našim navijačima, našim zvezdašima, našim Delijama, publici koja je večeras bila na „Marakani“, koja je prepoznala trenutak kada je stvarno teško, podržala ekipu i pevala svih 90 minuta.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

- Podržavala je ovaj tim i igrače od samog starta i taj osećaj podrške čitavom klubu je nešto što je mnogo teško dočarati rečima. Njihova ljubav prema Zvezdi je dala posebnu energiju i snagu sinoc i mnogo je doprinela ovoj pobedi. Verujem da je ovo još jedna sezona u kojoj ćemo Evropi pokazati svoj kvalitet i obradovati naše navijače novim pobedama - rekao je Terzić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.