ZVEZDA I DINAMO ZAGREB ĆE IPAK IGRATI?! Uopšte ne bi bilo ČUDNO!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

zanimljivo

ZVEZDA I DINAMO ZAGREB ĆE IPAK IGRATI?! Uopšte ne bi bilo ČUDNO!

Osim Dinama, prema dosadašnjim rezultatima, tu bi bili još i Slavija Prag, Olimpijakos i Monako, odnosno Lion, Napoli, Bajer Leverkuzen i Lacio koji su to pravo stekli kroz domaće prvenstvo

Objavljeno: 17:07h

Fudbaleri Crvene zvezde praktično su već obezbedili plasman u Ligu Evrope, a u žrebu za grupnu fazu ovog UEFA takmičenja trebalo bi da se nađu u drugom šeširu.

Kako tokom kvalifikacija uvek dolazi do iznenađenje, sinoćnji neočekivani debakl u Moldaviji protiv Šerifa, pogurao je hrvatskog predstavnika ka Ligi Evrope, a zbog visokog koeficijenta "Modri" bi se našli u prvom šeširu.

To jasno ukazuje da bi, ukoliko kuglice tako budu htele, žreb može da spoji Zvezdu i Dinamo u grupnoj fazi Lige Evrope, iako su svi mislili da će to biti u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona.

Osim Dinama, prema dosadašnjim rezultatima, tu bi bili još i Slavija Prag, Olimpijakos i Monako, odnosno Lion, Napoli, Bajer Leverkuzen i Lacio koji su to pravo stekli kroz domaće prvenstvo.

Prema poslednjem preseku, Zvezda bi izvesno izbegla duele sa Bragom, Seltikom, Frankfurtom, Lesterom, Rendžersom, Lokomotivom iz Moskve i Genkom, koji bi se našli u drugom šeširu.

U trećem šeširu protivnici će biti takođe izuzetni, a gledano iz ovog ugla to bi mogli biti PSV Ajndhoven, Olimpik Marsej, Vest Hem, Real Sosijedad, Real Betis, Fenerbahče, Malme i Spartak, dok bi u naslabijem četvrtom to bili parta Prag, Rapid Beč, Galtasaraj, Midtjiland, Ferencvaroš, Antevpen, Šturm iz Graca i Brendbi.

Žreb će biti zakazan kada je komletiraju revanš mečevi naredne nedelje, a Zvezdi će evropska jesen biti još lakša, jer čak i da bude treća u grupi, izboriće nokaut fazu Lige konferencije.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.