ŠPANSKI MEDIJ ŠOKIRAN ISHODOM U MOLDAVIJI: "Prava bomba je ŠERIF- klub osnovan 1997. je eliminisao MITSKU Zvezdu!"
Foto: Starsport©

nisu jedini

ŠPANSKI MEDIJ ŠOKIRAN ISHODOM U MOLDAVIJI: "Prava bomba je ŠERIF- klub osnovan 1997. je eliminisao MITSKU Zvezdu!"

Kvalifikacije za LŠ-a su donele nekoliko iznenađenja

Objavljeno:

Malme Veljka Birmančevića je sinoć eliminisao slavni Rendžers trijumfom sa igračem manje nasred Ajbroks parka u Glazgovu, ali je ipak iznenađenje večeri u kvalifikacijama za Ligu šampiona priredio Šerif iz Tiraspolja.

To je utisak vodećih sportskih medija, a španska "Marka" posebno se osvrće na moldavskog prvaka koji je neočekivano izbacio Crvenu zvezdu.

- Prava bomba ove faze kvalifikacija je Šerif iz Tiraspolja. Klub koji je osnovan 1997. godine i igra u prvoj ligi Moldavije je eliminisao mitsku Crvenu zvezdu. Sastav koji bi lako mogao da bude i reprezentacija Ujedinjenih nacija, 24-godišnji klub je uspeo da obezbedi makar učešće u Ligi Evrope. Sa rezultatm 1:1 iz prve utakmice ekipa iz Moldavije je u revanšu slavila golom Arbolede i prošla dalje - piše autort teksta.

FK Crvena zvezda, FK Šerif
foto: Starsport©

Šerif sada može do istorijskog uspeha ako iznenadi još jednog favorita, zagrebački Dinamo, a i jednima i drugima je u slučaju ispadanja zagarantovana grupna faza Lige Evrope.

Zvezda će se za grupu LE boriti sa rumunskim Klužom koga je Jang Bojs eliminisao posle preokreta - kao prošle sezone upravo u grupnoj fazi drugog po snazi evropskog takmičenja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.