NISMO SE OPTEREĆIVALI ZVEZDOM! Junak Dinama otkrio pristup koji ih je doveo do pobede u Poljskoj!
Foto: Profimedia

zadržali fokus

NISMO SE OPTEREĆIVALI ZVEZDOM! Junak Dinama otkrio pristup koji ih je doveo do pobede u Poljskoj!

Dinamo Zagreb će se sada boriti za ulaz u grupnu fazu protiv Zvezdinog "dželata", Šerifa

Objavljeno:

Svi ljubitelji u fudbalu su se nadali da dođe do starog klasika jugoslovenskog fudbala između Crvene zvezde i Dinamo Zagreba u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona kada im je žreb ukrstio puteve.

Možda su se tim pričama zaneli i fudbaleri srpskog šampiona pa su (i) iz tog razloga podbacili protiv moldavskog Šerifa koji ih je eliminisao u dve utakmice. Tako je klub iz Tiraspolja priredio veće od dva potencijalna iznenađenja koja su mogla da spreče srpsko-hrvatski derbi.

Ono manje je mogla da priredi Legija iz Varšave posle remija u Zagrebu, ali su "modri" uzvratili pobedom u Poljskoj (1:0) i sada su favoriti da se domognu grupne faze elitnog takmičenja.

FK Dinamo Zagreb
foto: EPA/Antonio Bat

- Nismo se opterećivali mogućim susretom sa Zvezdom. Mislili smo samo na Legiju, sad znamo da je to Šerif i idemo se spremiti - otkrio je da su imali pravi pristup asistent kod jedinog gola, Luka Ivanušec, za Večernji list.

On je bio uzbuđen nakon bitnog trijumfa i zahvalan za podršku navijača koji su stigli u Varšavu.

- Teška utakmica. Znali smo da će oni imati ovakvu podršku i mogu samo čestitati svojoj ekipi na borbenosti i trudu. Mislim da smo zasluženo prošli. Primio sam loptu, odigrao Majera, on mi je vratio, prošao sam dvojicu i video sam Bartola i podvalio mu levom nogom, a on je fantastično to pogodio. Bilo je teško komunicirati u ovakvom ambijentu, dosta smo se teško čuli, navijači su baš bili glasni, ali eto, na kraju je bitna samo pobeda! - srećan je Ivanušec.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.