JAVNOST JE OSTALA ŠOKIRANA KADA JE UMRO SIN POZNATOG FUDBALERA: Sada su se pojavili JEZIVI DETALJI
Foto: EPA/Kerim Okten

tuga

JAVNOST JE OSTALA ŠOKIRANA KADA JE UMRO SIN POZNATOG FUDBALERA: Sada su se pojavili JEZIVI DETALJI

Brzo su na mesto nesreće stigli doktori, koji su samo mogli da konstatuju smrt. Vatrogasci su morali da izvuku telo nesrećnog dečaka, ali su povrede na veliku žalost bile isuviše ozbiljne

Objavljeno: 19:37h

Pre neki dan je javnost šokirala vest o pogibiji Emilija Balaka, sina čuvenog fudbalera Mihaela. On je nastradao prilikom vožnje četvorotočkaša koji se obrušio na njega prilikom prevrtanja.

Britanski "Dejli Mejl" prenosi nove detalje ovog tragičnog događaja i piše da je Emilio u tom trenutku išao u rikverc, kada je izgubio kontrolu, a kvad je poleteo u vazduh nekoliko metara, pre nego što je na kraju pao na njega i ostavio ga na mestu mrtvog.

Prednji točkovi ovog prevoznog sredstva nisu dovoljno prionuli na podlogu prilikom isparkiravanja iz garaže, što je uzrokovalo tragični događaj. To je ispričao jedan od zaposlenih u vili Balaka, navodeći da je Emilio tada samo želeo da odveze jednu devojku kući.

Upravo je ona bila ta koja je alarmirala porodicu, koja je na imanju u Portugalu provodila letnji odmor. Veruje se da su u trenutku nesreće u kući bili prisutni otac Mihael, braća Lusi i Đordi, kao i baba i deda, Karin i Stefan.

Brzo su na mesto nesreće stigli doktori, koji su samo mogli da konstatuju smrt. Vatrogasci su morali da izvuku telo nesrećnog dečaka, ali su povrede na veliku žalost bile isuviše ozbiljne.

Otac Mihael nije se oglašavao nakon nesreće. Strani mediji prenose da je porodica zatvorena na privatnom imanju i da nije poznato da li je majka, Simon Lambe sa njima. Mihael i Simon su razvedeni, a deca su živela sa njom u predgrađu Minhena.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.