ČELSI ŽELI "NOVOG ŽIGIĆA": Iznenađenje, Srbin na meti PLAVACA!
Foto: EPA/Christian Bruna

zanimljivo

ČELSI ŽELI "NOVOG ŽIGIĆA": Iznenađenje, Srbin na meti PLAVACA!

"Novi Žigić" je pre Štutgarta nastupao za Admiru Vaker i 2019. godine se preselio u Nemačku

Objavljeno:

Čelsi u letnjem prelaznom roku želi da dovede kvalitetnog napadača, spominju se za sada velike zvezda kao što su Erling Holand i Robert Levandovski, ali sada je "isplivalo" zanimljivo ime.

Tomasu Tuhelu dopada se austrijski napadač srpskog porekla Saša Kalajdžić koji je blistao prethodne sezone u Bundes ligi i zapao je za oko mnogim klubovima. Dvometraš iz Beča je postigao 16 golova za Štutgart i neće biti iznenađenje ako već ovog leta promeni sredinu.

Dobro obavešteni "Atletik" prenosi da ga Čelsi vidi kao rezervnu opciju, posebno posle odlaska Olivijea Žirua u Milan, dok je i Tejmi Ejbraham na izlaznim vratima.

Nadaju se i dalje u Čelsiju da će uspeti da nagovore Dortmund da proda Holanda, za sada odbijaju i rekordne ponude za norvešku "zver", pa se Čelsi zbog toga okrenuo alternativnim rešenjima kao što su Kalajdžić, ali i Dani Ings iz Sautemptona...

"Novi Žigić" je pre Štutgarta nastupao za Admiru Vaker i 2019. godine se preselio u Nemačku, a na Evropskom prvenstvu je uglavnom imao ulogu rezerviste i postigao je jedan gol - protiv Italije.

Za sada nema informacija koliko bi Kalajdžić koštao, ali je njegova procenjena vrednost 22 miliona.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.