HOROR VESTI: Fudbalski reprezentativac (31) uhapšen zbog PEDOFILIJE!
Foto: Profimedia

neverica

HOROR VESTI: Fudbalski reprezentativac (31) uhapšen zbog PEDOFILIJE!

Klub je potvrdio za Mirror da je nogometaša prve momčadi odmah suspendirao. Podsjetimo, nekadašnja zvijezda Adam Johnson odležao je tri godine zbog seksa s 15-godišnjakinjom

Objavljeno:

Jednom rečju: šokantno! Engleski Mirror piše da je jedan fudbaler (31) iz Premijer lige uhapšen zbog sumnje na pedofiliju, a njegovo ime zbog zakona ne smeju otkriti!

- Službenici su uhapsili 31-godišnjaka u petak, 16. juna 2021. zbog sumnje na pedofiliju. Osoba je puštena na slobodu uz kauciju - potvrdila je policija iz Mančestera.

Fudbalerov klub potvrdio je za Mirror da je on istog trenutka suspendovan.

- Klub može potvrditi da je suspendovao igrača prve ekipe dok traje istraga policije. Klub će i nastaviti pružati podršku vlastima i zasad se neće oglašavati.

Engleski mediji takođe pišu da se radi o igraču koji je zaradio višemilionski iznos u karijeri te da igra za reprezentaciju svoje države.

Ovaj slučaj neodoljiva podseća na onaj Adama Džonsona koji je se s Mančester Sitijem 2012. okitio naslovom engleskog prvaka, a 2016. je osuđen na šest godina zatvora zbog seksa s 15-godišnjakinjom. Nakon tri godine pušten je na slobodu...

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.