RASKINUO JE UGOVOR SA PARTIZANOM OVE GODINE, A SADA JE PREŠAO U TORINO: Iznenadni transfer NA ČIZMI!
Foto: Starsport©

NOVI ANGAŽMAN

RASKINUO JE UGOVOR SA PARTIZANOM OVE GODINE, A SADA JE PREŠAO U TORINO: Iznenadni transfer NA ČIZMI!

Ligu mladih klubova je prošao svojevremeno i Dušan Vlahović, gde je pokazao čelnicima kluba da je sazreo za šansu u A timu, koju je potom i te kako iskoristio

Objavljeno:

Kratko je trajala epizoda Denisa Stojkovića u Partizanu. Jednu sezonu ukupno, mada u prolećnom delu prvenstva nije ni bio u planovima trenera Aleksandra Stanojevića.

Možda bi Stojković imao više sreće da je na klupi ostao Savo Milošević, koji mu je davao šansu na startu prethodne sezone... Uglavnom, Partizan je prošlost za mladog krilnog fudbalera, koji se vratio u Torino.

Kako pišu italijanski mediji, Stojković je već prošao lekarske preglede u klubu čiji je bio član jedno vreme u mlađim kategorijama i potpisao je ugovor. Međutim, neće biti u konkurenciji za sastav A tima, već će se kaliti u mladom sastavu, u čuvenoj Primaveri.

Ligu mladih klubova je prošao svojevremeno i Dušan Vlahović, gde je pokazao čelnicima kluba da je sazreo za šansu u A timu, koju je potom i te kako iskoristio. Takvu će priliku imati i Denis Stojković, ako bude dovoljno uporan.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.