NIKOLO SKIRA PRENOSI BOMBASTIČNE INFORMACIJE: Ramadani ponudio Jovića VELIKANU, bila bi to TRANSFERČINA!
Foto: EPA Juanjo Martin

OP OP

NIKOLO SKIRA PRENOSI BOMBASTIČNE INFORMACIJE: Ramadani ponudio Jovića VELIKANU, bila bi to TRANSFERČINA!

Luka Jović je do sada ukupno 32 puta na zvaničnom meču oblačio dres Reala, postigao je dva i namestio dva gola

Objavljeno:

Vratio se u Madrid s idejom da se konačno nametne - odlazak Zinedina Zidana i dolazak Karla Ančelotija na klupu sasvim mu je išao na ruku - međutim Luki Joviću izgleda nije suđeno da postiže golove u dresu Reala.

Čim se pojavio na prvom treningu madridska javnost zamerila mu je loše fizičko stanje u kom je navodno stigao na početak priprema, a onda je usledila i povreda butnog mišića zbog koje praktično nije ni trenirao pod vođstvom novog šefa struke, već isključivo odvojeno i smanjenim intenzitetom.

O sudbini srpskog reprezentativca i najskupljeg napadača u istoriji Kraljevskog kluba govori se i piše gotovo na dnevnom nivou. Opcija da ostane u Frankfurtu, odnosno da ga Ajntraht otkupi u startu je bila najmanje verovatna. Potom su ga Italijani targetirali kao rezervnu opciju Milana, u slučaju da ne dođe do dogovora sa Čelsijem oko Olivijea Žirua, a prema najnovijim informacijama sa Apenina Jović je ponuđen i drugom milanskom gigantu - Interu.

Ovu informaciju plasirao je jedan od stručnjaka za fudbalsko tržište iz Italije - Nikolo Skira. On je naveo kako je Fali Ramadani ponudio Srbina Nerazurima na pozajmicu.

Real Madrid bi najradije da proda Jovića, međutim čini se da je pozajmica mnogo realnije rešenje. Podsetimo, Madriđani godišnje izdvajaju oko 10.000.000 bruto na platu reprezentativca Srbije, od čega igraču ide oko polovine te cifre. Blankosi ne mogu da očekuju da će zaraditi ni približno uloženom - platili su ga 60.000.000, a trenutno ga specijalizovani sajt Transfermarkt ceni na 20.000.000. Verovatno bi klub razmatrao i takvu ponudu budući da bi se ratosiljao njegve ogromne plate.

Podsetimo, Luka se vratio sa pozajmice iz Frankfurta koja baš i nije imala onakav efekat kakav se očekivao. A počelo je kao u bajci - na povratničkom debiju protiv Šalkea dva gola za manje od pola sata igre. Onda gol Arminiji u Bilefeldu i - kraj. Kao da je neko povukao ručnu. U naredna četiri meseca samo još jedan pogodak, mada je uglavnom bio starter.

Luka Jović je do sada ukupno 32 puta na zvaničnom meču oblačio dres Reala, postigao je dva i namestio dva gola.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.