NOVO-STARO POJAČANJE PARTIZANA VERUJE U EKIPU: Sve funkcioniše kako treba - UKLOPIĆU SE BRZO!
Foto: Starsport©

Dobro mu krenulo

NOVO-STARO POJAČANJE PARTIZANA VERUJE U EKIPU: Sve funkcioniše kako treba - UKLOPIĆU SE BRZO!

Ekipa je bolja nego što je bila ona u mom prvom mandatu, to je sigurno

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana se nalaze na pripremama gde su odigrali utakmicu protiv Krakovije i pobedili sa 3:0.

Rikardo Gomeš je, iako daleko od željenog fizičkog stanja, predstavljao permanentnu opasnost po gol protivnika mada je u nogama imao samo nekoliko dana treninga sa novim-starim saigračima.

Širok, karakterističan osmeh po završetku utakmice znak je da je korpulentni napadač sa Zelenortskih Ostrva spreman da u svojoj drugoj crno-beloj misiji pruži timu i navijačima nešto slično kao u sezoni 2018/2019. kada je sezonu završio sa 26 postignutih golova.

- Osećao sam se dobro, imao sam samo nekoliko treninga u nogama sa ekipom. Nisam previše umoran, za početak je dobro. Verujem da ću biti maksimalno spreman za početak sezone i Evropu.

Rikardo Gomeš
foto: Beta/Miloš Miškov

Fantastičan učinak iz prvog mandata mu kako kaže ne predstavlja nikakvu stregu i opterećenje.

- Nemam neki poseban cilj kad su u pitanju golovi. Neka ih bude i 10 kako je rekao trener Stanojević, ako uspem da pomognem ekipi na pravi način.

Po mnogim mišljenjima crno-beli su u toj sezoni 2018/2019. imali skromniji igrački kadar nego sada, pa se sa mnogo više optimizma iščekuje Rikardova golgeterska "produkcija".

- Ekipa je bolja nego što je bila ona u mom prvom mandatu, to je sigurno. Duže su na okupu, bolje funkcionišu i očekujem da se na pravi način uklopim. Tu je možda desetak momaka koji su bili tu i pre nekoliko godina, a i neki koji su tada bili na protivničkoj strani.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.